Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι Ναουσαίοι που τρέλαναν τον ΑΝΤ1 - Έπαιξαν στο «5Χ5», έχασαν, αλλά το ευχαριστήθηκαν!

Στο τηλεοπτικό παιχνίδι «5Χ5» του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον απολαυστικό Θάνο Κιούση συμμετείχε το απόγευμα της Tετάρτης 9 Οκτωβρίου μια παρέα από τη Νάουσα. 

Ο αρχηγός του «Γκιούρογκρουπ»,  Γρηγόρης Γκιούρος, ένας ταξιτζής από την Ηρωϊκή Πόλη, επέλεξε έναν ανατρεπτικό τρόπο για να παρουσιάσει την ομάδα του. Ξαφνικά, στην έναρξη της εκπομπής, τον πήρε δήθεν η μητέρα του στο  τηλέφωνο και τον ρώτησε που βρίσκεται. Εκείνος της είπε πως πήγε στην Αθήνα για να παίξει σ' ένα τηλεπαιχνίδι, με τον καλύτερο παρουσιαστή της Ελληνικής Τηλεόρασης. 


Τότε εκείνη τον ρώτησε με ποιους άλλους είναι στην ομάδα του. Εκείνος απάντησε πως ήταν με την Τζένη, η οποία είναι το ταίρι του στην... μπιρίμπα, την γυναίκα του την Άννα που έχουν επέτειο ανήμερα της γιορτής της (για να μην το ξεχνάει ποτέ!), έναν περαστικό από την Χαλκίδα (μάλλον από τα Ψαχνά Ευβοίας) με το όνομα Στέλιος και το «βουνό» της ομάδας την συμπαθέστατη Ρούλα!


Οι Ημαθιώτες είχαν να αντιμετωπίσουν τους «Χαβανέζους», οι οποίοι συμμετείχαν για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, που κράτησε σε αγωνία τους τηλεθεατές, δυστυχώς η ομάδα του «Γκιούρογκρουπ» δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό. Πάντως, το χιούμορ και το γλυκό χαμόγελό τους, κατέκτησαν τόσο τον παρουσιαστή, όσο και τους τηλεθεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ