Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέο όχημα - καδοπλυντήριο απέκτησε ο Δήμος Νάουσας

Ενδυναμώνεται σημαντικά ο στόλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Νάουσας, καθώς παρελήφθη το νέο όχημα – υπερκατασκευή - Καδοπλυντήριο, προϋπολογισμού 222.580 ευρώ.

Το νέο Καδοπλυντήριο έχει την δυνατότητα να πλένει όλους τους κάδους απορριμμάτων και αγοράστηκε μέσω του Προγράμματος Φιλόδημος 2. Πρόκειται για ένα όχημα σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, μάρκας Ford με 330 άλογα, καυσίμου Diesel, 8 χιλιάδων κυβικών.

Σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γρηγόρης Σαμαράς υπογράμμισε τα εξής:

«Σήμερα έγινε η παράδοση - παραλαβή του νέου οχήματος (καδοπλυντήριο) που τόσο πολύ περιμέναμε, από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Νάουσας. Ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο και επιτέλους να είμαστε στην πόλη μας με καθαρούς κάδους και φυσικά πάντα με την βοήθεια των πολιτών μας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ