Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«my choice»: Ξεκινάει νέο εφηβικό τμήμα για αρχάριους στα Γερμανικά


Απόκτησε γρήγορα και οικονομικά, αναγνωρισμένη πιστοποίηση Γερμανικών ΑΣΕΠ για σπουδές ή εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό

Τα Γερμανικά είναι η περισσότερο ομιλούμενη μητρική γλώσσα στην Ευρώπη και αποτελούν μια ιδιαίτερα προσιτή γλώσσα για τον ελληνόφωνο μαθητή.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «my choice» ξεκινάει νέο εφηβικό τμήμα Γερμανικών για αρχάριους. Κλείσε τώρα την θέση σου!

Γιατί να μάθω Γερμανικά;

** Γενικά, είναι αδιαμφισβήτητο ότι η εκμάθηση οποιασδήποτε ξένης γλώσσας ανοίγει νέες ευκαιρίες σπουδών, εργασίας και ταξιδιών. Γιατί να επιλέξει όμως ένας ενήλικας τα γερμανικά ως ξένη γλώσσα; **

1. Μαθαίνοντας γερμανικά ανοίγονται ευκαιρίες καριέρας σε γερμανόφωνες χώρες, κυρίως σε κλάδους όπως η μηχανολογία, η τεχνολογία και η οικονομία.

2. Η γνώση της γερμανικής γλώσσας προσφέρει στους ομιλητές της τη δυνατότητα να σπουδάσουν ή να εργαστούν στην Ελβετία, η οποία θεωρείται μία από τις χώρες με το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο διεθνώς.

3. Τα γερμανικά είναι ισχυρή γλώσσα στη διπλωματία και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στις διεθνείς σχέσεις, ιδίως εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

4. Η γνώση γερμανικών μπορεί να ενισχύσει την εμπειρία σου στα ταξίδια στις Ευρωπαϊκές χώρες μέσω της συναναστροφής με τους ντόπιους και της εξερεύνησης της γερμανικής κουλτούρας.

5. Η εκμάθηση Γερμανικών είναι ένα σπουδαίο προσόν για τους σπουδαστές και επαγγελματίες του τουρισμού, αν λάβουμε υπόψη ότι σχεδόν το 40% των τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα προέρχονται από γερμανόφωνες χώρες.

6. Η Γερμανία παρέχει υψηλότατο επίπεδο εκπαίδευσης και τα πανεπιστήμιά της θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο, ενώ πολλά από αυτά προσφέρουν προγράμματα με οικονομικά έως και μηδενικά δίδακτρα. Η Γερμανία μάλιστα επενδύει ιδιαίτερα στην έρευνα, για αυτό και αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς επιστήμονες και ερευνητές.

➡️ Απόκτησε τώρα γρήγορα και οικονομικά, αναγνωρισμένη πιστοποίηση Γερμανικών ΑΣΕΠ για σπουδές ή εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

➡️ Στο «My choice» είμαστε ειδικοί για να σου εξασφαλίσουμε έξυπνα, γρήγορα, εγγυημένα και οικονομικά το κατάλληλο πτυχίο Γερμανικών που σου ταιριάζει όλων των επιπέδων A1-C2.

✅️Δωρεάν εγγραφή!
✅️ Μικρά group ενηλίκων!
✅️ Ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων!
✅️ Εφηβικά και παιδικά τμήματα!

Στοιχεία επικοινωνίας

«my choice» Κέντρα Ξένων Γλωσσών
Τσέου Κρυσταλλία
Κίμωνος 7 (Προμηθέας) │ Τηλ. 2331074027

Στείλτε μας email στο: mychoiceveria@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ