Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ναι ρε Φιλιππάρα! Νίκησε την Δράμα με 65-58

Ο Φίλιππος Βέροιας πανηγύρισε την πρώτη νίκη της σεζόν στη National League 1, καθώς για την 2η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του πρωταθλήματος κέρδισε με 65-58 τον ΚΑΟ Δράμας.

Το σύνολο του Ευθύμη Κοθρά μπήκε δυνατά στο ματς και με ένα σερί 10-2 έδειξε ότι θα κυριαρχήσει του αντιπάλου του. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με την ομάδα της Δράμας να ισορροπεί στο πρώτο δεκάλεπτο και με "buzzer-beater" τρίποντο να περνάει για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 16-15.



Το δεύτερο δεκάλεπτο θα απασχολήσει σίγουρα τον Ευθύμη Κοθρά στις προπονήσεις, καθώς ο Φίλιππος Βέροιας, παρά τις αρκετές ευκαιρίες, δυσκολευόταν να βρει στόχο και με ένα επιμέρους 16-11 υπέρ των φιλοξενούμενων, πήγε στα αποδυτήρια όντας στο -6, με τον πίνακα του σκορ να δείχνει 26-32.


Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Βέροιας έδειξε να "πατάει" καλύτερα και ξεκίνησε την αντεπίθεσή του, πραγματοποιώντας το καλύτερο επιθετικά δεκάλεπτο, όπου με 21 πόντους μείωσε τη διαφορά στον πόντο και μετέτρεψε το ματς σε... θρίλερ.


Στο φινάλε, ο Φίλιππος μπήκε αποφασισμένος να "καθαρίσει" τη νίκη και με ένα επιθετικό ξέσπασμα "γύρισε" το -1 σε +7. Ο ΚΑΟΔ προσπάθησε να ακολουθήσει τον ρυθμό, όμως η ομάδα μας παρουσίασε καλό πρόσωπο στην άμυνα και έφτασε εν τέλει στη νίκη με 65-58, πανηγυρίζοντας το πρώτο "ροζ φύλλο" της σεζόν, μπροστά στο κοινό της Βέροιας που γέμισε τις εξέδρες του ΔΑΚ "Βικέλας".


Πρωταγωνιστής για τον Φίλιππο Βέροιας ο Γιώργος Κωστίκας, ο οποίος με 11 πόντους, 16 ριμπάουντ και 4 ασίστ σημείωσε "double-double". Επόμενη πρόκληση για την 3η αγωνιστική το επόμενο Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, στις 17:00 με αντίπαλο τον Λεύκιππο στην Ξάνθη.




1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ