Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μήνυμα Τσαβδαρίδη για τα Ελευθέρια Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας


Το μήνυμά του για την επέτειο της Απελευθέρωσης των τριών πόλεων της Ημαθίας, Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας, απευθύνει ο βουλευτής Ν.Δ. Ημαθίας και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής των Ελλήνων, Λάζαρος Τσβδαρίδης.

Στο μήνυμά του αναφέρει:

Σήμερα η Βέροια, αύριο η Νάουσα και μεθαύριο η Αλεξάνδρεια, γιορτάζουν τα 112 χρόνια της απελευθέρωσής τους από τον Οθωμανικό ζυγό.

Όλοι εμείς οι Ημαθιώτες, με υπερηφάνεια μνημονεύουμε τους ήρωες προγόνους μας, που θυσιάστηκαν για την ελευθερία μας, την πίστη μας, την ελληνική και μακεδονική ταυτότητά μας.

Τιμώντας τον αγώνα τους, δεσμευόμαστε να ακολουθούμε διαχρονικά το παράδειγμά τους. Και απέναντι σε κάθε επίβουλο της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, να ορθώνουμε πάντα και με κάθε κόστος τη γενναιότητα, την ενότητα και την ομοψυχία του λαού μας.

Λάζαρος Τσαβδαρίδης
Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ