Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτό ήταν το μενού στο εορταστικό γεύμα προς τιμήν της Σακελλαροπούλου στην Ελιά


Μοσχαράκι Βεροίας, ντομάτα Ριζωμάτων, κηπευτικά Αγίου Γεωργίου και ξινόμαυρο απόλαυσε η ΠτΔ

Τα Ελευθέριά της γιόρτασε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 η Βέροια, με την πόλη να έχει ντυθεί στα γιορτινά, καθώς πέρα από την καθιερωμένη παρέλαση, την κατάθεση στεφάνων και την Δοξολογία, στις φετινές εκδηλώσεις ήταν καλεσμένη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η ΠτΔ έφταση στην Βέροια από την παραμονή της εορτής, όπου ξεναγήθηκε στην Δημοτική Βιβλιοθήκη, έκανε βόλτα στην αγορά της πόλης και το βράδυ δείπνησε στο εστιατόριο Βεργιώτικο.

Ανήμερα της εορτής, μετά τις εκδηλώσεις των Ελευθερίων, ο δήμος Βέροιας παρέθεσε γεύμα προς τιμήν της Προέδρου στο εστιατόριο της Ελιάς, στον χώρο «Balcony», με θέα τον κάμπο της Βέροιας.

Ο veriotis.gr εξασφάλισε το menu που επιλέχθηκε για ένα τόσο επίσημο γεύμα, το οποίο αποτελούνταν από σαλάτα, τέσσερα ορεκτικά, κυρίως πιάτο, κρασί και επιδόρπιο.

Όπως φαίνεται και στο menu παρακάτω, επιλέχθηκαν προϊόντα από την Ημαθία, όπως ντομάτα Ριζωμάτων, μοσχάρι Βεροίας, ζαρζαβατικά Αγίου Γεωργίου και για επιδόρπιο σερβιρίστηκε ρεβανί Βεροίας και κομπόστα ροδάκινο. Φυσικά, επιλέχθηκε και ξινόμαυρο Ημαθίας για να συνοδεύσει το προσεκτικά επιλεγμένο menu.

Όπως αναγραφόταν και στην κάρτα με το menu, αυτό αποτελούσε μέρος του «Veria Menu Gastronomy», της πρωτοβουλίας για την ανάπτυξη της γαστροδιπλωματίας του δήμου Βέροιας, και του Τμήματος Τουρισμού, ενώ ήταν αποτυπωμένο και το λογότυπο που δημιουργήθηκε για την καμπάνια «Veria Gastronomy».



2 σχόλια:

  1. Ξεχάσατε να γράψετε ποιος τα μαγείρεψε ποιος τα σέρβιρε ποιος καθάρισε τα πιάτα της ποιος πλήρωσε τον λογαριασμό τι μουσική άκουσε και με ποιον μίλησε και το είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ