Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη νίκη του Ανδρουλάκη με 60% - Συνεχίζει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Στις 19:30 έκλεισαν οι κάλπες για τον β' γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ και πλέον έχει αρχίσει η καταμέτρηση των ψήφων και η ροή των αποτελεσμάτων για την ανάδειξη νέου προέδρου ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα.

Σύμφωνα με την ΕΔΕΚΑΠ, πήγαν στις κάλπες για να ψηφίσουν 214.000 φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι πήγαν 89.223 λιγότεροι σε σχέση με τον α' γύρο, κάτι που σημαίνει αποχή στο 29,4%. Ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται ότι καταγάγει μια ακόμη καθαρή νίκη καθώς κινείται μια ανάσα από το 60%.

Με ενσωματωμένο το 93,9% των εκλογικών τμημάτων, ο Νίκος Ανδρουλάκης συγκεντρώνει 60,04% με 110.369 ψήφους έναντι 39,96% του Χάρη Δούκα με 73.085 ψήφους.

10 σχόλια:

  1. Ρε σεις;;έχουμε τους συριζαιους που ζουν στο δικό τους παραμύθι μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα,έχουμε και εσάς τους πασοκεμον; Δηλαδή τόσος κακό για το τίποτα; Πάλι τον ίδιο πρόεδρο; Τι να αλλάξει ο ίδιος στον εαυτό του για να γίνετε καλύτεροι; Κωμωδία! Και η μεγαλύτερη κωμωδία είναι ότι πανηγυρίζετε και δώσατε και 3€!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι,σας δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία την περασμένη εβδομάδα,να στείλετε στον δεύτερο γύρο έναν υποψήφιο (Γερουλάνος) που θα έκανε το ΠΑΣΟΚ και πάλι μεγάλη και κυβερνώσα παράταξη και δυστυχώς την πετάξατε στα σκουπίδια.
    Τελικά το ύφος ,το ήθος ,η κατάρτιση , η αξιοπρέπεια που εξέπεμπε και το ότι δεν ελεγχόταν από τη διαπλοκή ,όταν μπήκαν στη ζυγαριά ,δεν μέτρησαν καθόλου. Λειτούργησε αυτό που γινόταν πάντα στην Ελλάδα ,ότι όποιο κεφάλι ξεχωρίζει το κόβουμε.
    Είναι σίγουρο ,ότι αν δεν μεσολαβούσε η υποψηφιότητα της Διαμαντοπούλου,αυτός θα ήταν στον δεύτερο γύρο και από σήμερα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
    Και βέβαια ,δε θέλω να μπω σε συνωμοσιολογίες ,για το πως κατέβηκαν κάποιες υποψηφιότητες ,τι γραμμή δόθηκε κλπ κλπ.
    Οι δηλώσεις που έκανε το βράδυ των πρώτων εκλογών ,θά έπρεπε να έχουν προβληματίσει πολλούς. Είμαι σίγουρος ,ότι αρκετοί το σκυλομετάνιωσαν που δεν τον στήριξαν.
    Φάνηκε καθαρά ,ότι ήταν ο μόνος που θα μπορούσε να συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις και να ξαναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε τροχιά εξουσίας.
    Τελικά αυτό που κέρδισε ,ήταν το ΠΑΣΟΚ των μηχανισμών και των μικροσυμφερόντων. Κάποιοι βολεύονται με την υπάρχουσα κατάσταση,γιατί φοβούνται ότι σε ένα μεγάλο και διευρυμένο ΠΑΣΟΚ ,δε θα έχουν θέση ,εφόσον θα βγουν στην επιφάνεια ,άνθρωποι με περισσότερες ικανότητες και μεγαλύτερη πρόσβαση στην κοινωνία...
    Αλήθεια ,πιστεύουν όλοι αυτοί ,ότι ο Ανδρουλάκης ,είναι σε θέση να ηγηθεί της παλιάς Δημοκρατικής παράταξης ή της κεντροαριστεράς ,όπως αυτή εκφράζεται σήμερα ;
    ‘Oχι βέβαια και το γνωρίζουν πολύ καλά …
    Ο Ανδρουλάκης δεν μπορεί να κάνει γκελ στην κοινωνία ,υπάρχουν πολλά κενά που ακόμη δεν έχουν απαντηθεί και όσοι τον ψήφισαν ,ξέρουν ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από το 11-12 ,13 παρά τέταρτο τοις εκατό. Τον ψήφισαν όμως.
    Από σήμερα ,τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πάρτι.
    Σύντροφοι μη γελιέστε ,ο ΣΥΡΙΖΑ με κασελάκη ή χωρίς ,δεν πρόκειται να διαλυθεί (ή και να διαλυθεί ,πάντως δεν πρόκειται να ψηφίσουν Ανδρουλάκη) ,όπως περιμένουν κάποιοι. Και οι δύο παρατάξεις (ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ) ,θα βολοδέρνουν μεταξύ 12 και 15% και μέχρι εκεί.
    Τελικά ,η μετριότητα (στα πάντα) ,έχει γίνει κανόνας σε αυτήν τη χώρα.Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ανήκω στο ΠΑΣΟΚ αλλά συμφωνώ ότι η εκλογή Γερουλάνου θα έδινε άλλη αίγλη στο κόμμα σας.Δυστυχως όμως υπάρχουν οι τυχαίοι που δεν θέλουν την πρόοδο του κόμματος σας.

      Διαγραφή
  3. Ρε φίλε, ποιος πόνταρε σε αυτό το κουτσαλογο τον Δουκα; Ρε σε τι πανικό βρίσκονται αυτοί οι πασοκοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά ο μόνος που θα έφερνε κάτι νέο σύγχρονο και διαφορετικό που θα μπορούσε να αντιπαρατεθει απεντι στο power team Μητσοτάκη πλακα πλακα ήταν ο Κασσελακης. Όλοι οι άλλοι δεξιά κι αριστερά είναι παρωχημενα καμμένα χαρτια. Μείνετε μακρυά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρυσή ευκαιρία για Κασσελακη. Εκατομμύρια ψηφοφόρων, κυριως νεων, έχουν παρκάρει στην αποχή και περιμένουν. Αν κάνει κόμμα σύντομα έχοντας απέναντι τους ξεφτίλες του συριζα και τους άχρωμους και αγευστους πασοκους θα καταστει σίγουρος κυρίαρχος στην κεντροαριστερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσα σχόλια κ να γράψεις το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ βάρεσε διάλυση.Και όχι ο Ανδρουλακης δε μπορεί να ρίξει το μητστςκη αλλά ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙ …γκεγκε? Άντε στο 3% τώρα χορηγοί της ΝΔ

      Διαγραφή
  6. Οι εκλογές τελείωσαν.Εκλεχτηκε πάλι ο Ανδρουλάκης.Μηπως βρε εσείς του ΠΑΣΟΚ θέλατε μόνο τα 3 ευρω για να πληρωθεί καμία υποχρέωση και δεν είχατε άλλον τρόπο να τα εισπράξετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά έχασε ο πανηλίθιος …. και κέρδισε ο ηλίθιος …. μαύρη είναι η νύχτα στά βουνά … για ποιόν λόγο έγιναν οι εσωκομματικές εκλογές;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΠΑΣΟΚ βολεμένε της ΝΔ τουλάχιστον ξέφυγε από την οικογενειοκρατια .Εσύ μια ζωη θα ψηφίζεις Μητσοτακιδες και Καραμαλίδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ