Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με «σπασμένα φρένα» η «Βασίλισσα» στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας

Πάει τρένο για αήττητο πρωτάθλημα
Με “σπασμένα φρένα” συνεχίζει στην Α’ ΕΠΣ Ημαθίας η Βέροια 1960, η οποία πήρε το τέταρτο διαδοχικό τρίποντο νικώντας με 5-1 την ΑΕ Καψόχωρας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Βέροια μπήκε από νωρίς καλά και μόλις στο 5ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί χάρη σε γκολ του Μπουλάρι. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τον έλεγχο, ωστόσο η ομάδα της Καψόχωρας δεν πτοήθηκε και πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς να δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα.

Δείτε εδώ φωτορεπορτάζ του sportsfan.gr


Αντιθέτος, οι “κυανέρυθροι” ήταν αυτοί που πανηγύρισαν ξανά, με τον Πρασσά να διπλασιάζει το προβάδισμα και το 2-0 να είναι σκορ ημιχρόνου. 
Ανάλογο ήταν το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον Ιωάννου στο 49′ να πετυχαίνει άλλο ένα τέρμα για το 3-0, ενώ ο Βασιλακάκης στο 57′ και ο Λέκα στο 63′ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Βέροιας.


Το μόνο που κατάφερε η Καψόχωρα είναι να μειώσει στο 79′, με τον Τοπαλίδη να διαμορφώνει το τελικό 5-1 που δίνει το τρίποντο στους γηπεδούχους και τους κρατά στην κορυφή μαζί με τον Φίλιππο Μελίκης στους 12 βαθμούς.


Διαιτητές: ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗΣ, ΠΑΖΑΡΤΖΙΚΛΗΣ, ΤΣΙΤΣΗΣ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια 1960 (ΦΩΤΙΑΔΗΣ): ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΤΡΟΥΠΚΟΣ (ΓΙΑΓΤΖΙΔΗΣ 57′), ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΗΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΝΤΟΓΟΣ (ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 46′), ΜΠΟΥΛΑΡΙ, ΛΕΚΑ (ΔΟΥΚΑΣ 63′), ΠΡΑΣΣΑΣ (ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ 55′), ΚΟΣΕΟΓΛΟΥ (ΜΠΕΚΙΑΡΙΔΗΣ 55′).

ΑΕ Καψόχωρας (ΣΧΟΙΝΟΠΟΥΛΟΣ): ΓΚΑΤΖΟΥΦΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΤΖΕΠΗΣ 66′), ΠΑΤΡΑΣ Ρ., ΤΟΖΟΓΛΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΤΕΡΓΙΟΥΔΗΣ 70′), ΠΑΤΡΑΣ Κ., ΟΜΠΙΝΤΙΚ (ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ 70′), ΚΙΤΣΑΣ Ο., ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΑΡΚΟΥ 46′), ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 46′).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ