Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με επιτυχία η 4η Νοσηλευτική ημερίδα στη Βέροια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η Νοσηλευτική Ημερίδα με τίτλο «Ο ρόλος των Νοσηλευτών στην επόμενη υγειονομική κρίση», που διοργανώθηκε από την Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γ.Ν. Ημαθίας – Υ.Μ. Βέροιας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Διοίκησης του Γ.Ν. Ημαθίας Ο.Μ. Βέροιας, της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος και του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Βέροιας. 


Η μεγάλη συμμετοχή των Νοσηλευτών από το Νοσοκομείο Βέροιας και άλλων όμορων νοσοκομείων και κέντρων υγείας και η πλούσια θεματολογία χαρακτήρισαν την επιτυχία της ημερίδας. 

Παρευρέθησαν και απεύθυναν χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Βέροιας κος Βοργιαζίδης ο οποίος κήρυξε και την έναρξη των εργασιών της ημερίδας, ο Διοικητής του Γ.Ν. Ημαθίας κος Πλιόγκας, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης πατέρας Αμφιλόχιος, ο εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου κος Θέμελης, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας κος Νοβάκης καθώς και εκπρόσωποι της Περιφέρειας, του Συλλόγου Νεφροπαθών Ημαθίας και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ