Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με 180 αθλητές απ' όλη την Ελλάδα ο 2ος αγώνας δρόμου των Ριζωμάτων

Οι δεύτεροι αγώνες «Πιερίδες Μούσες 2024» πέρασαν στην ιστορία και ήταν ιδιαιτέρως πετυχημένοι με πάνω από 180 αθλητές και αθλήτριες από διάφορα μέρη της Ελλάδας (Ημαθία, Πιερία, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Λάρισα, Τρίκαλα, Ιωάννινα) να παίρνουν μέρος στις δύο διαδρομές μέσα στο όμορφο δάσος Ριζωμμάτων.

Όπως αναφέρει το rizwmata.blogspot.com, η ουσία των αγώνων δεν είναι μόνο η ευγενής άμιλλα που καλλιεργείται ούτως ή άλλως, αλλά και η γνωριμία με τα τοπία, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό μιας περιοχής. Ειδικά των περιοχών πουν βρίσκονται εκτός βασικών αστικών ιστών, τα χωριά μας τα απομακρυσμένα και ξεχασμένα…

«Μπράβο στους διοργανωτές, στους εθελοντές αλλά και στους αθλητές που αγωνίστηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους το χωριό μας. Ευχή όλων να καθιερωθεί ο αγώνας και να επεκταθεί και σε άλλες μορφές αθλητισμού και πολιτισμού. Ραντεβού του χρόνου…», αναφέρουν οι διοργανωτές.




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ