Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Λύκειο Ελληνίδων στο 21ο Πανελλήνιο συνέδριο της Καβάλας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Λυκείου Ελληνίδων στην Καβάλα από τις 26 ως τις 29 Σεπτεμβρίου με θέμα: Γυναίκα και Λύκειον των Ελληνίδων: αναστοχασμός, επαναπροσδιορισμός και νέες προκλήσεις. Η Γυναίκα ως μήτρα παράδοσης, κοινωνικών αλλαγών και αλληλεγγύης στον 21ο αιώνα.


Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. και μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων Βέροιας ταξίδεψαν στην όμορφη πόλη της Καβάλας, παρακολούθησαν τις συνεδρίες με τους πολύ ενδιαφέροντες ομιλητές και τις αξιόλογες εισηγήσεις κι απόλαυσαν την ζεστή φιλοξενία, τις εκδηλώσεις και το όμορφα οργανωμένο πρόγραμμα. 



«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα Συγχαρητήρια μας και θερμές ευχαριστίες στην Πρόεδρο κυρία Μαρίνα Φιλιππίδου και τα μέλη του Δ.Σ. - αγαπημένες φίλες μας- του Λυκείου των Ελληνίδων Καβάλας για την άψογη διοργάνωση και τη θερμή φιλοξενία τους. 
Καλή αντάμωση στο επόμενο Συνέδριο που θα γίνει στην πόλη των Ιωαννίνων το 2026» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ