Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κουτσογιάννης για Ξενοδοχείο Βέρμιον: «Δύσκολη αλλά γενναία η απόφαση διακοπής λειτουργίας - Σημαντική εξέλιξη η επιστοφή του στον δήμο»


Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου για τις εξελίξεις σχετικά με το ξενοδοχείο - «Ανοίγει ο δρόμος» για την εκμίσθωσή του

Συνέντευξη τύπου για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στο Ξενοδοχείον «Βέρμιον» στο Άλσος του Αγίου Νικολάου, καθώς και τα λοιπά θέματα του Δήμου Νάουσας, παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου 2024 στο Δημαρχείο Νάουσας ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης.

Όπως έγινε γνωστό πριν από μόλις δύο ημέρες, έγινε γνωστό πως «ανοίγει ο δρόμος» το ακίνητο να περιέλθει στην ιδιοκτησία του δήμου Νάουσας και την εκμίσθωση και την τουριστική εκμετάλλευση του.

Ο κ. Κουστογιάννης, στην τοποθέτησή του, είπε μεταξύ άλλων ότι η διακοπή τότε της επιχείρησης ήταν μια δύσκολη αλλά πολύ γενναία απόφαση, προκειμένου να διασωθούν τα συμφέροντα του δήμου. Αφού αναφέρθηκε στο ιστορικό από την διακοπή μέχρι και σήμερα που ανοίγει ο δρόμος για την εκμίσθωσή του, καθώς το ακίνητο επέστρεψε στον δήμο Βέροια, χαρακτήρισε την εξέλιξη σημαντική, καθώς πλέον ο δήμος είναι στην ευχάριστη θέση να μεταβεί στο υποθηκοφυλακείο Βέροιας και να καταθέσει αίτημα για μεταγραφή του δημοτικού ακινήτου.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη τύπου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ