Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κουτσογιάννης: «Όσοι εμπλέκονται, θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη»

Στη Νάουσα, ο Δήμαρχος της πόλης Νίκος Κουτσογιάννης ετέθη σε αργία από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης και στη συνέχεια, πήγε στα Γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στη Βέροια, σύμφωνα με τις πληροφορίες επιτέθηκε φραστικά σε υπάλληλο και προκάλεσε ζημιές στο γραφείο του.

Ο κ. Κουτσιογιάννης μίλησε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 για την υπόθεση.

«Να πούμε την ουσία του πράγματος, που είναι η ασύλληπτη αθλιότητα που συνετελέσθη από το γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, με την οποία με θέτει σε αργία, κάνοντας ακόμα μια εφεύρεση, το είχε κάνει και την προηγούμενη φορά όπου εκεί το αιτιολογικό στηριζόταν σε αιτιολογία για κατηγορία από την οποία είχα αθωωθεί. Σήμερα με θέτει σε αργία για ένα αδίκημα για το οποίο δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ, δεν ήταν ποτέ κομμάτι του κατηγορητηρίου», όπως ανέφερε και πρόσθεσε:

«Η όλη συζήτηση δημιουργήθηκε στη Βέροια, με τους εκεί της Αποκεντρωμένης, που έχει τη χωρική αρμοδιότητα για να ξεκινήσει την όποια διαδικασία επιβολής ποινής σε βάρος μου, όταν ρώτησα τους υπαλλήλους αν συνέταξαν την εισήγηση μου είπαν κατηγορηματικά όχι και ότι ήρθε έτοιμη από τη Θεσσαλονίκη, με εντολή του γενικού γραμματέα. 

Εκείνο που με εξόργισε είναι αν υπάρχει γνωμοδότηση νομικού προκειμένου να τεθώ σε αργία και η απάντηση ήταν όχι. Είναι παράνομη αυτή η απόφαση, ήδη έχω ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να αποταθώ στα ανώτατα δικαστήρια για την ακύρωση και εξαφάνισή της και ετοιμάζεται ήδη μήνυση για παράβαση καθήκοντος, τόσο κατά αυτών αυτών που έλαβαν την απόφαση, αλλά θα ζητήσω να ελεγχθούν οι ευθύνες των ηθικών αυτουργών».

Για την κατηγορία ότι επιτέθηκε φραστικά και τις φθορές:

«Πήγα να ζητήσω το φάκελο της υπόθεσης, ο οποίος δεν έχει τίποτα μέσα, μόνο την απόφαση του δικαστηρίου και το έγγραφο ότι τίθεμαι σε αργία. Αυτό είναι τουλάχιστον απαράδεκτο. Υπήρξε ένας έντονος διαξιφισμός και τέλειωσε εκεί. Ουδεμία μήνυση υπήρξε, υπήρξε καταγγελία από τον υπάλληλο της αποκεντρωμένης και κλήθηκα να δώσω εξηγήσεις. Στρέφονται ενάντια σ' ένα νόμιμα εκλεγμένο δήμαρχο», όπως είπε μεταξύ άλλων.

7 σχόλια:

  1. Πάντως όπως και να έχει είναι θλιβερό ένας τοπικός άρχοντας να εισβάλει με αυτόν τον τρόπο σε δημόσια υπηρεσία, να τραμπουκίζει τους υπαλλήλους της, οι οποίοι στην τελική εργάζονται εκεί ως δημόσιοι λειτουργοί και να προκαλεί φθορά σε δημόσια περιουσία. ,όσο δίκιο και να έχει. Και μετά απορούμε για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία; Τι παράδειγμα να πάρουν τα παιδιά μας; Από έναν δήμαρχο ο οποίος με το που νιώθει αδικημένος και χρησιμοποιώντας την ιδιότητά του, με την στάση του δείχνει ότι δεν σέβεται τις αρχές και τον τρόπο που λειτουργεί η Πολιτεία την οποία υπηρετεί; Κατά την ταπεινή μου άποψη θα έπρεπε να εξαντλήσει κάθε ένδικο μέσο και όχι να εκτοξεύει απειλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατι δεν πήγε να τα κάνει αυτά στο γραφείο των δικαστών που τον καταδικάσανε και πήγε στο γραφείο του έρημου του υπάλληλου που εκτέλεσε την απόφαση; Γιατί εκεί τουμπεκί ψιλοκομμένο, μέσα θα τον μπουζουριάζανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τόσο τον παίρνει αγαπητέ φίλε. Έτσι κάνουν οι τζάμπα μάγκες. Τα κάνουν μόνο εκεί που τους παίρνει. Εύχομαι σύντομα η Νάουσα να απαλλαγεί από αυτόν γιατί πραγματικά δεν αξίζει στη μεγάλη ιστορία της.

      Διαγραφή
  3. Θέλουμε να γίνουμε Δήμος Βέροιας ή Δήμος Σκύδρας εδώ και τώρα να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή και μόνο ντροπή και για τους δύο. Με την Ναουσα θα ασχοληθείτε μάλλον όταν τελειώσετε με τα δικαστηρια. Σε 10 χρόνια δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού είναι τελεσίδικα καταδικασμένος τι θέλει τώρα; Και αφού είναι σε αργία γιατί κάθεται στο γραφείο του δημάρχου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι του συστήματος, κάνει έργο για την πόλη του, οπότε "λογικό" είναι να τον κυνηγάνε. Χαλάει την πιάτσα κατά το κοινώς λεγόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ