Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν για τα Ελευθέρια της Βέροιας και την άφιξη της Σακελλαροπούλου


Με τη δέουσα λαμπρότητα θα τιμήσει και φέτος ο δήμος Βέροιας την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης, με την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου να παρίσταται στις εκδηλώσεις.


Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια
διεξαγωγής των εορταστικών εκδηλώσεων, της παρέλασης και της επισκέψεως της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας στην πόλη της Βέροιας, η Τροχαία αποφάσισε:

Α. Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης παντός είδους οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, ως κάτωθι:
i. Στην οδό Ιεραρχών, από τη συμβολή της με την οδό Μητροπόλεως έως και τη συμβολή της με την οδό Αγγέλων, κατά τις ώρες 06:00-14:00 της 16-10-2024.

ii. Στην οδό Αντωνιάδη, από τη συμβολή της με την οδό Π. Μελά έως και τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως, κατά τις ώρες 16:00-22:00 της 16-10-2024.

Α. Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών, με μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ