Το περίπτερο της εταιρίας δέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το μοσχαρίσιο κρέας που προέρχεται αποκλειστικά από την «Φάρμα Κουτσιώφτη», το οποίο προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία, όπου οι αισθήσεις παρασύρονται από τα μοναδικά του οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Η ξεχωριστή του γεύση, μετατρέπει το κρέας, σε μια υπέροχη γευστική εμπειρία!
Το εκλεκτό αυτό κρέας προέρχεται από επιλεγμένες φυλές βοοειδών όπως οι black angus, charolais – aubrac, limousin και blonde d’aquitaine.
Τα ταυρίδια επιλέγονται και εισάγονται από τους κορυφαίους οίκους της Γαλλίας σε ηλικία 5 μηνών. Εκτρέφονται υπό τους ήχους κλασικής μουσικής και διατρέφονται με ειδικό μείγμα που αποτελεί προϊόν ερευνητικού προγράμματος του Εργαστηρίου Ζωοτεχνίας του Τμήματος της Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Το μείγμα αυτό είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (ΟΒΙ), εμπλουτισμένο με αρωματικά φυτά της ελληνικής φύσης όπως η ρίγανη, ο βασιλικός και ο δυόσμος, που παρέχουν φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Το αποτέλεσμα είναι ένα κρέας εξαιρετικά τρυφερό, με χαρακτηριστικό χρώμα και ασύγκριτο άρωμα. Το μοσχαρίσιο κρέας «Άρωμα» προσφέρει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία όπου οι αισθήσεις παρασύρονται από τα μοναδικά του οργανοληπτικά χαρακτηριστικά».
Η «Φάρμα Κουτσιώφτη» είναι μία από τις καλύτερες φάρμες της Ευρώπης στην πάχυνση μόσχων και την παραγωγή και πώληση ποιοτικού νωπού μοσχαρίσιου κρέατος, με γνώμονα το όραμα για υψηλής ποιότητας κτηνοτροφία και καινοτομία προς όφελος των καταναλωτών.
Δείτε το video:
Μπράβο τους στολίδι για τον νόμο μας και για την χώρα μας πολλα συγχαρητήρια σε όλους για την δουλειά που κάνετε !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΌποιος εργάζεται ανταμείβεται .Εύγε και πάλι εύγε....
ΑπάντησηΔιαγραφή