Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με παραδοσιακό γλέντι το καζάνι της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας


Με άφθονη μουσική και χορό πραγματοποιήθηκε και φέτος, το μεσημέρι της Κυριακής 6 Οκτωβρίου 2024 στο Οινοποιείο Κόκκινος, το παραδοσιακό γλέντι σε καζάνι της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας. Το κέφι απογείωσαν με τις παραδοσιακές τους μελωδίες, η ορχήστρα του Βαγγέλη Ψαθά, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Ασβεστάς και ο Νίκος Μουρατίδης.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Μπαρτζώκας, ο Δήμαρχος Η.Π. Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, η Συντονίστρια του Γραφείου Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη κα. Σώκου, η αντιδήμαρχος κα. Δανιηλίδου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νάουσας κ. Φειδάντσης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας κ. Γιανναβαρτζής, εκπρόσωποι της Θρακικής Εστίας Θεσσαλονίκης, του Ομίλου Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Αράπιτσα», του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πυρσός» και η πολιτεύτρια κα. Αθανασίου.

Δείτε φωτογραφίες:























Φωτογραφίες facebook Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας - Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ