Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κατάφωρη αδικία εναντίον του Φιλίππου - Μέτρησε τρίποντο, ενώ ο χρόνος είχε λήξει

Οι διαιτητές βρισκόντουσαν σ' άλλο γήπεδο - Το +3 υπέρ της Ξάνθης έγινε +7 με τεχνική ποινή


Μπορεί ο Φίλιππος να γνώρισε την ήττα στην Ξάνθη (δείτε εδώ), αλλά και η διαιτησία έβαλε το χεράκι της. Κι ενώ οι παίκτες του Ευθύμη Κοθρά ήταν ανταγωνιστικοί καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έτοιμοι για την μεγάλη αντεπίθεση στο 4ο δεκαλέπτου, μια απόφαση των διαιτητών έβαλε «φραγμό» στα όνειρα των Βεροιωτών. 

Μόλις λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα και ενώ ο Φίλιππος έχανε με μόλις 3 πόντους, η Ξάνθη πέτυχε ένα τρίποντο, ενώ ο χρόνος είχε λήξει. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στην παρακάτω φωτογραφία... Αμέσως μετά ακολούθησε τεχνική ποινή για διαμαρτυρία καιαι έτσι απλά, το -3, έγινε -7 και η σεμνή έλαβε τέλος! 

Τέτοιες διαιτησίες αποτελούν ντροπή για το μπάσκετ και προσβάλλουν το άθλημα. Η ομοσπονδία, το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να τιμωρήσει παραδειγματικά τους συγκεκριμένους διαιτητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ