Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πολύ χορό και άφθονο τσίπουρο ο 11ος Καλοκαιρινός Χορός της Αγίας Βαρβάρας


Με ιδανικές αυτή τη φορά καιρικές συνθήκες και με πολύ καλή διάθεση για διασκέδαση, πραγματοποιήθηκε ο 11ος Ετήσιος Καλοκαιρινός Χορός και παράλληλα η 7η Εκδήλωση Παραδοσιακής Παραγωγής Τσίπουρου Αγίας Βαρβάρας, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού. Θυμίζουμε ότι ο Καλοκαιρινός Χορός είχε αναβληθεί λόγω άστατων καιρικών συνθηκών και πραγματοποιήθηκε σε νέα ημερομηνία, το βράδυ του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2024, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ημαθίας Βασίλης Κοτίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλους Ημαθίας Συρμούλα Τζήμα, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας Σπύρος Κωτσιαντής, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Ασωμάτων και Άμμου, η πρόεδρος του Συλλόγου Τριλόφου «Αριστοτέλης», εκπρόσωποι του Συλλόγου της Άμμου και της Θρακικής Εστίας Βέροιας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου της Αγίας Βαρβάρας Ηλίας Πεχλιβανίδης. Την βραδιά άνοιξαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου της Αγίας Βαρβάρας (junior, παιδικό και εφηβικό) και συνέχισε ο φιλοξενούμενος σύλλογος από τον Κολινδρό Πιερίας, ο εκπρόσωπος του οποίου παρέλαβε από τον Σύλλογο μια εικόνα, ως αναμνηστικό συμμετοχής.


Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο κόσμος, που διασκέδασε χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το μουσικό σχήμα «Μπρατίμια».

Ο κόσμος απόλαυσε επίσης, άφθονα φρεσκοψημένα σουβλάκια και λουκάνικα, παγωμένες μπύρες, ρετσίνες και αναψυκτικά και φυσικά, όπως κάθε χρόνο, άφθονο ντόπιο τίπουρο που προσφέρθηκε δωρεάν. Πρωταγωνιστές και φέτος, τα μέλη του Συλλόγου που φρόντισαν από νωρίς να ετοιμάσουν τον χώρο και να εξυπηρετούν όλο το βράδυ τον κόσμο στα ταμεία και σερβίροντας, αλλά και οι ψήστες που παρά την κούραση, την ορθοστασία και την κάπνα, φρόντισαν όλα τα κρεατικά να φτάσουν ζεστά και καλοψημένα στα τραπέζια.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:















































1 σχόλιο:

  1. Άφθονο τσίπουρο.Ακριβως όπως το γράφετε.Μετα τι γίνεται όταν πάνε στο σπίτι;Τι αντιμετωπίζουν οι γυναίκες και τα παιδάκια;.Πόσες οικογένειες έχουν χαθεί στο γυρισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ