Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΙΧ καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού στη Σκύδρα - 2 σοβαρά τραυματίες

Δυο τραυματίες -ένας εκ των οποίων σοβαρά- είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, σε περιοχή της Πέλλας.

Ειδικότερα, το τροχαίο έγινε γύρω στις 05:00, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο που κινείτο στην παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Φλώρινας, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού. Το τροχαίο έγινε λίγο έξω από τη Σκύδρα.

Κρίσιμη η κατάσταση του ενός τραυματία στην Πέλλα

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν οι δύο 21χρονοι που επέβαιναν στο αυτοκίνητο. Μάλιστα για τον απεγκλωβισμό του ενός χρειάστηκε να επιχειρήσει η Πυροσβεστική. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας έχει τραυματιστεί σοβαρά και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη. Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ