Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΙΧ με δύο νεαρούς έπεσε σε γκρεμό έξω από την Αγία Βαρβάρα


Σοβαρά τραυματισμένος ο 18χρονος συνοδηγός
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου 2024 στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας - Βεργίνας, έξω από το χωριό Αγία Βαρβάρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, όχημα που εκινείτο στον δρόμο Βέροια - Αγία Βαρβάρα και στο οποίο επέβαιναν ένας 20χρονος και ένας 18χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό, λίγο πριν την είσοδο στου χωριού Αγία Βαρβάρα στην τοποθεσία «Μαρμαράδικα». Το αυτοκίνητο διαλύθηκε εντελώς, με τους δύο επιβαίνοντες να εγκλωβίζονται μέσα τραυματισμένοι.

Στο συμβάν έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας προκειμένου να συνδράμει στον απεγκλωβισμό των επιβατών, που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βέροιας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 20χρονος οδηγός είναι πιο ελαφρά τραυματισμένος ενώ ο 18χρονος συνοδηγός μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης αφού η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή.

Στο συμβάν έσπευσε και η Τροχαία Βέροιας που προέβη σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο και αυτοψία στον τόπο του συμβάντος για την διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το τροχαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ