Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα ιστοσελίδα για τα αδέσποτα του Δήμου Νάουσας


Μέριμνα, φροντίδα και υιοθεσία
Στον Δήμο Νάουσας και από την αρμόδια Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας, έχει ξεκινήσει η λειτουργία Μέριμνας, Φροντίδας και Υιοθεσίας αδέσποτων ζώων με σκοπό τον υγειονομικό έλεγχο του ήδη υπάρχοντος πληθυσμού και την αποτροπή της περαιτέρω αύξησής του.

Γι αυτούς τους λόγους, δημιουργήθηκε η επίσημη ιστοσελίδα για την Μέριμνα, Φροντίδα και Υιοθεσία των αδέσποτων ζώων του Δήμου Νάουσας www.adespota.naoussa.gr.

Σε αυτήν, μπορείτε να βλέπετε τα σκυλάκια και τα γατάκια που είναι προς υιοθεσία να επικοινωνείτε με τους αρμόδιους και να τα κάνετε μέρος της οικογένειας σας, με όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, δίνοντας τους την αγάπη και φροντίδα που τους αξίζει.

Στην ιστοσελίδα θα παρακολουθείτε και όλα τα νέα που αφορούν το θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων στο Δήμο Νάουσας, πάντα σε συνεργασία με την Φιλοζωική Νάουσας, ενώ η επίσημη σελίδα των αδέσποτων ζώων στα Κοινωνικά Δίκτυα και συγκεκριμένα στο Facebook είναι η https://www.facebook.com/adespotakia.naoussa.

 

2 σχόλια:

  1. Να τα κάνετε εσείς μέλη της οικογένειας σας με όλα τα δικαιολογητικά.Να ζητήσετε και άδεια από τους γείτονες γιατί δεν είναι υποχρεωμενοι να πατούν τις ακαθαρσίες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να αναφέρετε και τις επιθέσεις δεσποζομενων σκύλων σε πολίτες.Σημερα συνεβει στο Βόλο σε 5 χρόνο παιδάκι.Τσιμουδια οι ζωοφιλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ