Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθε στη Βέροια η Εριέττα Λάτση - Επισκέφθηκε την «Πρωτοβουλία για το Παιδί»

Την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, οι επιτελείς της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» είχαν τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούν, για ακόμη μία φορά, την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση στο Κέντρο Ημερησίας Φροντίδας.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν εκτενώς τα τρέχοντα υποστηρικτικά προγράμματα που υλοποιούνται μέσω του Ιδρύματος Matilda Foundation, τα οποία παρέχουν ζωτικής σημασίας υποστήριξη στα παιδιά της πόλης μας και του Νομού Ημαθίας.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της «Πρωτοβουλίας» την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις σκέψεις και τα σχέδιά τους για τα επόμενα βήματα, με στόχο την εξέλιξη και προσαρμογή του Συλλόγου στις σύγχρονες απαιτήσεις της κοινωνίας, με σκοπό την θωράκιση των παιδιών από κάθε μορφή κακοποίησης και περιθωριοποίησης.

«Η στήριξη του Ιδρύματος Matilda Foundation αποτελεί σημαντικό πυλώνα για την υλοποίηση των δράσεων και ευχαριστούμε θερμά την κυρία Εριέτα Κούρκουλου Λάτση για τη συνεχή αφοσίωση και την ουσιαστική της συνεισφορά.

Με πίστη στο έργο μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την προστασία των παιδιών συμβάλλοντας με ένα μικρό λιθαράκι στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

1 σχόλιο:

  1. Ο καλυτερος ΑΝΘΡΩΠΟΣ σε μια κοινωνια και χωρα που αλληλοτρωγονται....Μπραβο και συγχαρητηρια για το εργο σου Εριετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ