Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιορτή του παππού και της γιαγιάς στο 3ο Δημοτικό σχολείο Βέροιας


Την Τρίτη, 1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, πραγματοποιήθηκε στο 3ο δημοτικό σχολείο Βέροιας η γιορτή του παππού και της γιαγιάς.

Οι μαθητές της Α' και της Γ' τάξης με τις δασκάλες τους, Αυγέρη Θωμαή, Ελένη Γεγιτσίδου, Βασιλική Ξυνιά και Γεωργία Τριανταφυλλίδου, κάλεσαν τους παππούδες και τις γιαγιάδες στον πολυχώρο του σχολείου και πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα μαζί τους παρουσιάζοντάς τους κείμενα ποιήματα και τραγούδια.


Αμέσως μετά οι παππούδες και οι γιαγιάδες μοιράστηκαν τις όμορφες στιγμές που έζησαν οι ίδιοι στα παιδικά -μαθητικά τους χρόνια.

Η γιορτή έκλεισε με διαφορά εδέσματα και κεράσματα προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τον οποίο ευχαριστούμε θερμά με μουσική και χορό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα. Ευθυμία Γώτη η οποία προλόγισε την εκδήλωση και η Σύμβουλος Εκπαίδευσης, κα. Κατερίνα Παπαγεωργίου, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ