Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για όλους και για όλα ο Διαμάντης - Τι είπε για τον υποβιβασμό της Βέροιας

Καλεσμένος στο «Μαντρί» της Δευτέρας (7/10) ήταν ο πρώην Πρόεδρος της Βέροιας, Στέργιος Διαμάντης, ο οποίος αναφέρθηκε με λεπτομέρειες και ονόματα στη χρονιά που οδήγησε στον υποβιβασμό από τη Super League 2 στη Γ’ Εθνική.

Αρχικά, σχολίασε το παρόν της ποδοσφαιρικής Βέροιας, ξεκινώντας από τη δική του φυγή και τη νέα προσπάθεια που γίνεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας, κάνοντας παράλληλα ένα γενικό σχόλιο για την Α’ κατηγορία, μεταξύ τον οποίων και για τον ΦΑΣ Νάουσα.

Στο πρώτο πλάνο ήρθε η περίοδος Προεδρίας του στη μετα-Μπίκα εποχή μιλώνας λεπτομερώς για την απόφασή του να αναλάβει, τη διαχείριση, την επιλογή των ποδοσφαιριστών, για την εχθρική αντιμετώπιση, τους αγώνες και αναφέροντας ονόματα για όλες τις πτυχές που οδήγησαν τη Βέροια στον υποβιβασμό από τη Super League 2 στη Γ’ Εθνική.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον Χερίδη, τον Τασιόπουλο, τον Ανυφαντάκη, τον Ματζιαρίδη, τον Μπαξεβάνο, τον Καρύδα και άλλα ονόματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα και συνεχίζουν να αποτελούν «ερωτηματικά».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στη χθεσινή (7/10) εκπομπή «Στο… Μαντρί»:

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Διαμάντη ο Ανυφαντάκης έφυγε για να πάει σε ομάδα του τόπου του όπως φάνηκε στην πορεία. Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά ομολογουμένως. Αλλά δέχτηκε φορτικές πιέσεις και υποδείξεις για τη δουλειά του απο μέλη της διοίκησης σας. Ας μην κρυβόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ