Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η μουσική συνάντησε την κωμωδία στο θεατράκι της Ραχιάς

Το βράδυ του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου το θέατρο της Ραχιάς αρκετός κόσμος βρέθηκε στην παράσταση όρθιας κωμωδίας που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου και Τεχνών. Παρά το γεγονός πως υπήρχαν παράλληλες 
εκδηλώσεις στην γύρω περιοχή και ότι το συγκεκριμένο θέατρο δε βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Βέροιας, τελικά αρκετοί συμπολίτες μας επέλεξαν να δούνε την παράσταση.


Στόχος του Ομίλου είναι ολοένα και περισσότεροι πολίτες να γνωρίσουν αυτόν τον χώρο-κόσμημα, ώστε να αξιοποιηθεί δημιουργικά και να αναδειχθεί σε κέντρο πολιτισμού για την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή. 


Η προσπάθεια ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια, όταν και παραχωρήθηκε η διαχείριση του θεάτρου στον Όμιλο και ενισχύεται κάθε χρόνο με ημερίδες, θεατρικά εργαστήρια και σεμινάρια, παραστάσεις και συναυλίες, κάνοντας πράξη την πολιτιστική αποκέντρωση και διάχυση.


O Αριστοτέλης Ρήγας κατάφερε να κερδίσει το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Ο πετυχημένος stand up comedien, «ακροβατούσε» με μεγάλη επιτυχία ανάμεσα στην κωμωδία και στη μουσική, χαρίζοντας στο κοινό μια ξεχωριστή παράσταση. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ