Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Φλόγα της Αγάπης πέρασε από την Αλεξάνδρεια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 η 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία της Π.Ο.Σ.Ε.Α. στην Αλεξάνδρεια, μεταφέροντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας στους πολίτες του δήμου μας.

Η «Φλόγα της Αγάπης», όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται, έφτασε στην Αλεξάνδρεια στις 18:00 μ.μ. και η υποδοχή της έγινε με ενθουσιασμό από μικρούς και μεγάλους που είχαν συγκεντρωθεί για την εκδήλωση. Η άφιξη της φλόγας έγινε στον χώρο του αμφιθεάτρου από όπου ξεκίνησε και η λαμπαδηδρομία

Η Λαμπαδηδρομία διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), ενώ στην εκδήλωση συμμετείχε ενεργά το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας, παρέχοντας υγειονομική κάλυψη κατά τη διάρκεια της πορείας.

Επιπλέον, Αθλητικοί Σύλλογοι, Σύλλογοι Εθελοντών Αιμοδοτών, ομάδες και Τοπικές Κοινότητες Αιμοδοτών από τον ευρύτερο δήμο Αλεξάνδρειας έδωσαν δυναμικό παρών, υποστηρίζοντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία αποτέλεσε μια γιορτή ανθρωπιάς και προσφοράς, με στόχο τη διάδοση της αξίας της εθελοντικής αιμοδοσίας και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Δείτε το βίντεο από το alexandreia-gidas.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ