Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκαν στη Στέγη οι προβολές του 26ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης


Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου στην Αντωνιάδεια Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, οι προβολές οκτώ ντοκιμαντέρ του 26ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, δίνοντας στο κινηματογραφόφιλο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα διαθέσιμο μέρος του φετινού ελληνικού προγράμματος.

Στη Βέροια, φιλοξενήθηκαν τα ντοκιμαντέρ: «Αρμάνοι oι Βλάχοι» του Μιχάλη Καμάκα, «142 Χρόνια» του Στέλιου Κούλογλου, «Λενάκι, δυο φωτιές και δυο κατάρες» του Δημήτρη Ινδαρέ, «Λαϊκοί Βάρδοι» του Θάνου Κουτσανδρέα, «Εκείνη τη Μέρα», των Στρατή Βογιατζή και Δημήτρη Κούρτη, «Λώξη» των Θανάση Καφετζή και Δημήτρη Ζάχου, «Οι Ελευσίνιοι» του Φίλιππου Κουτσάφτη και τα «Αδέσποτα κορμιά» της Ελίνας Ψύκου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και χαρακτηριστικό του τετραημέρου είχε η εναλλαγή του κοινού, σε σχέση με την θεματική των ταινιών.

Η ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας, ευχαριστεί για την συνεργασία, το 26 Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, τον Σύλλογο Βλάχων Βέροιας, τον Στέλιο Κούλογλου για την διαδικτυακή του παρέμβαση, τον βεροιώτη μουσικό Μίμη Νικολόπουλο που έγραψε την μουσική στο «142 Χρόνια» για την παρουσία του και τους φίλους του ντοκιμαντέρ, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ