Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται το 1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ στη Βέροια

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του 1ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ Βέροιας 2024. Διοργανώτρια αρχή του τουρνουά είναι ο Δήμος Βέροιας-Αντιδημαρχία Αθλητισμού σε συνεργασία με το Σύλλογο Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Βέροιας.

Η έναρξη του τουρνουά υπολογίζεται στο τέλος Οκτωβρίου 2024. Οι αγώνες θα διεξαχθούν Σαββατοκύριακο κυρίως στο κλειστό γήπεδο του 2ου Γυμνασίου Βέροιας και στο ΕΑΚ-Μακροχωρίου, αν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της πόλης μας το επιτρέπει.

Στο τουρνουά θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες που ισχύουν και αφορούν τη διεξαγωγή αγώνων που διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  1. δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν ηλικία τριάντα (30) ετών και άνω (γεννηθέντες από το 1994 και κάτω).
  2. Κάθε ομάδα μπορεί να έχει μέχρι δώδεκα (16) παίκτες στη σύνθεση της.
  3. Απαγορεύεται η  συμμετοχή αθλητών που ήταν ενεργοί την παρούσα αγωνιστική περίοδο (2023-2024), στην ημεδαπή η αλλοδαπή, στο άθλημα της καλαθόσφαιρας καθώς επίσης και σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα.

Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής των ομάδων ορίζεται η 11η Οκτωβρίου 2024. Η σύνθεση των ομάδων θα γνωστοποιηθεί από τον υπεύθυνο της ομάδας πέντε (5) μέρες πριν την έναρξη του τουρνουά.

Η δήλωση των ομάδων θα γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ακόλουθο mail: ergasiakoveria@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ