Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίβλεψη στο νέο Διοικητήριο Ημαθίας από Καλαϊτζίδη και Μπίλια

Στο υπό κατασκευή νέο Διοικητήριο Ημαθίας στον κόμβο της Εγνατίας βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης, Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης. Συνοδεία του Πάρη Μπίλια, Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων Κεντρικής Μακεδονίας, επισκεφθήκανε σήμερα (1/10) τα έργα και ενημερωθήκανε για την πορεία της κατασκευής. 

«Ένα έργο πνοής που προχωρά με γοργούς ρυθμούς και σύντομα θα ολοκληρωθεί. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο, ενεργειακά αυτόνομο και λειτουργικό κτήριο, όπου θα γίνει η μετεγκατάσταση όλων των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, προσφέροντας έτσι στον πολίτη άμεσες και ποιοτικές υπηρεσίες», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά κ. Καλαϊτζίδης.

5 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΜΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΖΙΤΖΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕ ΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπίλιας ο γνωστός απο το ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ ???????? :p :p χαχαχαχααχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως ταχύτατα προχωρεί η ανέγερση του Διοικητηρίου.Σε αντίθεση με την αποτελμάτωση της μεταφοράς του τελωνείου στην Κουλούρα.Είναι να απορεί κανείς με το απόλυτο σκοτάδι στην ενημέρωση σχετικά με τους λόγους της καθυστέρησης.Να συμπληρώσω βέβαια και την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του κάθετου άξονα Βέροια-Σκύδρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καλαιτσιδης ΜΠΙΛΛΙΑΣ στηρίζει το καταλάβαμε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ