Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτυχίες του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας στο Ε3 Open που διεξήχθη στη Βέροια και την ευθύνη διοργάνωσης είχε ο Όμιλός μας. Με 100 συμμετοχές αθλητών απ όλη την Ελλάδα παρακολουθήσαμε πολύ καλούς αγώνες.

Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας ξεχώρισαν στην Κατηγορία Κ12 η ΕΚΜΕΚΤΣΟΓΛΟΥ ΚΑΤΙΑ η οποία παρά τη δύσκολη κλήρωση σημείωσε διαδοχικές νίκες απέκλεισε στον ημιτελικό το Νο2 του Ταμπλό, έφθασε στον τελικό κατακτώντας την 2η θέση. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκαν αφήνοντας θετικές εντυπώσεις οι Μουρατίδου Γιολάντα, Μουρατίδου Αγγελική , Ζάχου Κατερίνα και Τσιλιγκερίδου Εύα.


Στην Κατηγορία Κ16 αγωνίστηκαν η ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΗ ΤΑΝΙΑ η οποία κατέκτησε την 3η θέση και η Γκουντιού Δέσποινα. Στις Κατηγορίες Α12 και Α16 αγωνίστηκαν ο Στύκας Γρηγόρης, Εκμεκτσόγλου Κωστής, Μπαντής Αντώνης, Σίμος Γιάννης.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας Βαγγέλης Μανωλόπουλος συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους καθώς και τους προπονητές του Ομίλου Κουκουλομάτη Σταύρο και Παπαδοπούλου Κορίνα.



1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ