Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτέλους άνοιξαν τα μπουζούκια της Βέροιας - Όλα τα βλέμματα στην εκρηκτική Σαμπρίνα

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο γίνεται χαμός - Η νύχτα της Βέροιας απέκτησε πλέον τον απόλυτο προορισμό της


Με μεγάλη επιτυχία άνοιξε εδώ και περίπου 20 ημέρες το «Voice» στη Βέροια. Το κορυφαίο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, υποδέχθηκε την εκρηκτική Σαμπρίνα, σ' ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα που απολαμβάνουν εκατοντάδες πολίτες από Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Έδεσσα, Γιαννιτσά, Αριδαία, Χαλκηδόνα, Κοζάνη, Κατερίνη και Θεσσαλονίκη.

Η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια κέρδισε τις εντυπώσεις, τόσο με την λαμπερή σκηνική παρουσία της, όσο και με την φωνή της. Η διασκέδαση χτυπάει «κόκκινο» και το κέφι κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Επί σκηνής εμφανίζονται ο Θάνος Δαρούσης, η Γεωργία Γεωργιάδου, ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, η Χριστίνα Αγγέλου και ο Κωνσταντίνος Σαρμπίνος. Όλοι οι καλλιτέχνες πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις και δίκαια αποσπούν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, καθώς και εκατοντάδες πανέρια με λουλούδια.

Το «Voice» θα είναι ανοιχτό κάθε Παρασκευή και Σάββατο (τηλ. κρατήσεων: 6948334518, 6977726352) και μας προσκαλεί για όμορφες λαϊκές βραδιές, καθ' όλη την διάρκεια του χειμώνα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ