Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίσκεψη του αθλητή Παγκρατίου Βασίλη Καισαρίδη στον Δήμαρχο Νάουσας

Τον αθλητή Παγκρατίου Αθλήματος και μέλος της Εθνικής Ομάδας Βασίλη Καισαρίδη, δέχθηκαν ο Δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης και ο Αναπληρωτής του Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Στέλιος Δάγγας, στο Δημαρχείο Νάουσας, το μεσημέρι της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου.

Ο αθλητής συνοδευόταν από τον προπονητή του Α. Σ. Π. Τ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ Νάουσας κ. Γεώργιο Καισαρίδη που είναι και πατέρας του . Η συνάντηση έγινε με αφορμή την συμμετοχή του Βασίλη Καισαρίδη σε μια διοργάνωση μεγάλης εμβέλειας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας.

Τόσο ο κ. Κουτσογιάννης όσο και ο κ. Δάγγας συζήτησαν με τον Βασίλη και τον κ Καισαρίδη σε θερμό και ευχάριστο κλίμα για την διοργάνωση και το Παγκράτιο άθλημα και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ