Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε η Έκθεση Φωτογραφίας για τις Ανθισμένες Ροδακινιές - Απονομή βραβείων στους νικητές των διαγωνισμών


Η καθιερωμένη πλέον έκθεση των φωτογραφιών, με θέμα τις ανθισμένες ροδακινιές, που προέκυψαν από τους φωτογραφικούς διαγωνισμούς του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας, άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό στον 2ο όροφο του Χώρου Τεχνών.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου 2024 και συνοδεύτηκαν με τις απονομές των βραβείων για τις καλύτερες φωτογραφίες.


Την εκδήλωση παρουσίασε και απηύθυνε χαιρετισμό η γραμματέας του ΤΟΒ Νατάσα Κωνσταντινίδου που μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, Δημήτρη Κοντσίδη, απένειμαν τα βραβεία για τον φωτογραφικό διαγωνισμό «Ανθισμένες Ροδακινιές 2024».

Παράλληλα με τις φετινές φωτογραφίες, στον ίδιο χώρο φιλεξενείται και μια αναδρομική έκθεση, με κάποιες από τις φωτογραφίες παλιότερων διαγωνισμών, από την αρχή του, το 2027 μέχρι και το 2023. Έτσι, σαν μια ευκαιρία να θαυμάσουμε ξανά κάποιες από τις αγαπημένες εικόνες του γεννήθηκαν μέσα από το σπάνιο φαινόμενο του κάμπου της Ημαθίας.

Η έκθεση θα παραμείνει στον Χώρο Τεχνών έως τις 20 Δεκεμβρίου 2024.




Οι 3 φωτογράφοι που κέρδισαν από μία φωτογραφική μηχανή Instax Mini είναι: Βασίλειος Σπυριάδης, Μαρίνα Λυπιρίδου, Βασίλειος Στεργιόπουλος

Το βραβείο κοινού, η φωτογραφία δηλαδή που συγκέντρωσε τα περισσότερα «Like» στο instagram, απονεμήθηκε στον Γιώργο Σουμελίδη, που κέρδισε μια φωτογραφική μηχανή.

Οι νικητές του διαγωνισμού «High in the Blooms! Peach Trees & Hot Air Balloons Photo Contest» στους οποίους απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις και δώρα είναι: Γιώργος Σουμελίδης (δώρο ένα έργο τέχνης του Frank Moth «Ο τρόπος που μου χαμογέλασες άνθισε εντός μου το Φως του κόσμου - Για τη Βέροια»), Γιάννης Γαλιάτσος (δώρο διαμονή στο Olganos VL Luxury Rooms & Suites + δείπνο στο + Vergiotiko για 2 άτομα και Βασίλης Στεργιόπουλος (δώρο γεύμα γευσιγνωσίας από τον σεφ του «12 γράδα» Ιωάννη Σαμούκα).

Διακρίσεις απονεμήθηκαν στους:

Mπαμίχας Δημήτρης
Θεοδόσης Κελλάρης
Βαγγέλης Αγγέλογλου
Βούλα Τσαγανού
Βούλα Τσαγανού
Ειρήνη Οικονομοπούλου
Θάνος Χαρίσης
Θεολόγος Μαρμάγγελος
Θωμάς Κοτζαμπασόπουλος
Θωμάς Κοτζαμπασόπουλος
Βασίλειος Στεργιόπουλος
Βαρακλής Ιωάννης
Κωνσταντίνος Μουπασιρίδης
Στέργιος Κουγιουμτζής
Κατερίνα Στριάκα

Δείτε φωτογραφίες:






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ