Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ψηφίζουν για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ οι Βεροιώτες - Φωτορεπορτάζ από τις κάλπες σε Δημαρχείο και ΔΕΥΑΒ


Σε εξέλιξη βρίσκονται, από τις 7 το πρωί της Κυριακής 6 Οκτωβρίου 2024 οι εκλογές του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Στην Ημαθία στήθηκαν 13 κάλπες, δύο στη Βέροια, στο Δημαρχείο και στην ΔΕΥΑΒ και από μία σε Ριζώματα, Μακροχώρι, Άγιο Γεώργιο, Βεργίνα, Μελίκη, Καβάσιλα, Αλεξάνδρεια, Πλατύ, Νάουσα, Κοπανό και Αγγελοχώρι. 


Από νωρίς το πρωί η προσέλευση ήταν ικανοποιητική, με τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ να εκφράζουν την ικανοποίησή τους και δηλώνοντας αισιόδοξοι πως θα κερδηθεί το «στοίχημα» για ρεκόρ συμμετοχής. Ήδη από το πρωί, είχε σχηματιστεί ουρά στο κεντρικό εκλογικό κέντρο της Βέροιας, στο Δημαρχείο, με τους ψηφοφόρους να περιμένουν υπομονετικά να συμπληρώσουν την αίτηση, να πληρώσουν το αντίτιμο και να φτάσουν στο παραβάν και τέλος στην κάλπη. Καλύτερη η εικόνα στο εκλογικό κέντρο στη ΔΕΥΑΒ. Μέχρι τις 12 το μεσημέρι, στα δύο εκλογικά κέντρα της Βέροιας είχαν ψηφίσει περίπου 500 άτομα. 
Οι κάλπες, αν δεν δοθεί παράταση, θα κλείσουν στις 19:00.

Θυμίζουμε ότι:

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι άνω των 16 ετών - Έλληνες πολίτες και αλλοδαποί που κατοικούν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα, αρκεί να καταβάλλουν το ποσό των τριών (3) ευρώ την Κυριακή. Για τον β’ γύρο, στις 13 Οκτωβρίου, δε θα καταβάλλεται αντίτιμο.

Οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της Χώρας, ανεξάρτητα από το πού διαμένουν ή πού ασκούν το εκλογικό του δικαίωμα στις εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ πρέπει να επιδείξουν στην εφορευτική επιτροπή αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης νέου τύπου.

Ειδικά για τους νέους 16 ετών και τους αλλοδαπούς, που δεν περιλαμβάνονται στον Εθνικό εκλογικό κατάλογο, η ταυτοποίηση γίνεται, για τους μεν Έλληνες με ταυτότητα/διαβατήριο και ΑΜΚΑ, για τους αλλοδαπούς με άδεια παραμονής και AMKA και για τους Κύπριους με κυπριακή ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Ο ΑΜΚΑ θα προκύπτει από δημόσιο έγγραφο (π.χ. e- ΕΦΚΑ), που θα επιδεικνύεται στην εφορευτική επιτροπή.

Οι 13 κάλπες που στήθηκαν στην Ημαθία


ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ












ΔΕΥΑΒ













2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ