Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Δείτε τα αποτελέσματα στην Ημαθία

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης στα εκλογικά τμήματα της Ημαθίας. Μεγάλος νικητής και στους τρεις δήμους (Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια) αναδείχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος όπως δείχνουν τα πράγματα θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι του Προέδρου, καθώς εκλέγεται και σε πανελλαδικό επίπεδο με ποσοστό περίπου 60%-40%. 

Συνολικά ψήφισαν 2.385 άτομα στην Ημαθία με τους δύο υποψηφίους Προέδρου να λαμβάνουν:
  • Ανδρουλάκης: 1.435
  • Δούκας: 950

5 σχόλια:

  1. Αντε ακόμη 5-6 ψηφοφόροι ακόμη και τόνε κάνατε κιμά τον Βεσυρόπουλο! Θρίαμβος συντρόφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά το ΠΑΣΟΚ θα κάνει πολλά χρόνια να δει εξουσία...γελάει ο Μητσοτάκης με το αποτέλεσμα.....καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε πασόκια εχω μια απορία.Γιατί κάποιος που δεν ψήφισε τόσα χρόνια πασοκ με Ανδρουλάκη, να ψηφίσει τα επόμενα χρόνια πασοκ με Ανδρουλάκη;Ειστε τελείως ηλίθιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλα συγχαρητηρια στα καλυτερα παιδια των τελευταιων 20 ετων, μαζι με την αυλη τους. Σε ολους τους συντελεστες, ΑΠΟΛΙΤΙΚ παιδακια, original και γιαλαντζη ντολμα συντροφους, καθως και στο γνωστο ιερατειο και νεκροταφειο ελεφαντων του Νομου Ημαθιας. Γιατι καταφεραν αυτην την μεγαλειωδη, φανταστικη και εξωπραγματικη νικη. Καθως ψηφισε το απιστευτο νουμερο, σε σχεση με τις εκλογες του 2021 β γυρου στον Νομο Ημαθιας, συν 143 ατομα. Και μετα απο 3 χρονια, και μεσα στη πανδημια του κορονοιου, με τα γνωστα πρωτοκολλα προστασιας που ισχυαν τοτε. Αυτο το μεγαλειωδης νουμερο, και σε συναρτηση με το τεραστιο πανελλαδικα συν 7820 περιπου, μεχρι στιγμης, σε σχεση με το 2021, αναμφιβολα θα βοηθησει να βγαλει το ΠΑΣΟΚ στον Νομο, 6 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. Στις επομενες εκλογες οποτε και αν γινουν. Και παλι πολλα συγχαρητηρια. Μας κανατε για αλλη μια φορα, πολυ περηφανους. Συνεχιστε ετσι, ολες τις συσκεψεις ψυχοθεραπειας στα γνωστα καφε, και καντινες της πολης. Και που ξερετε, ισως την αλλη φορα, να φτασετε στο συν 144 ατομα. Τι ειναι οι 134.945 εγγεγραμμενοι στον Νομο Ημαθιας, ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το πασοκ σε καθε περιπτωση δε θα ειχε τυχη, ισως μονο με Γερουλάνο να ειχε καποια προοπτικη. Κυριακο δυστυχως για εμας, ευτυχως για σενα, θα σε βαρεθουμε να σε εχουμε πρωθυπουργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ