Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Δείτε τα αποτελέσματα στην Ημαθία

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης στα εκλογικά τμήματα της Ημαθίας. Πρωτός με μεγάλη διαφορά είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος έσπασε το φράγμα των 1.100 ψήφων, ενώ σκληρή μάχη για την δεύτερη θέση έδωσαν ο Χάρης Δούκας, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Παύλος Γερουλάνος, με τελικό νικητή τον Δήμαρχο Αθηναίων. Σε χαμηλές πτήσεις ο Μιχάλης Κατρίνης και η Νάντια Γιαννακοπούλου. 

Δείτε αναλυτικά τι ψήφισε η Ημαθία:

  1. Ανδρουλάκης: 1.107
  2. Δούκας: 665 
  3. Διαμαντοπούλου: 651
  4. Γερουλάνος: 558 
  5. Κατρίνης: 124
  6. Γιαννακοπούλου: 48


11 σχόλια:

  1. Τελικά το ΠΑΣΟΚ της Ημαθίας στηρίζει Μητσοτάκη! Ας μας εξηγήσουν εκλογές γιατί κάνανε; Έπεσε εντολή από τον Υπουργό μας! Ζήτω ο Μητσοτάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε εκτακτο δελτιο ειδησεων στο καναλι MEGA, ο δημοσιογραφος εξω απο τα γραφεια της ΝΔ στην οδο Ρηγιλλης, εξω απο το γραφειο του Κυριακου, αναφερει οτι ο Μητσοτακης κανει παρτυ. Με πιτσες και coca coles. Καπνιζοντας πουρα cohiba. Και τραγουδουν ολοι μαζι το σουξε του Νικου. ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ.ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΑΝ ΤΑΨΗΛΟ ΠΛΑΤΑΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε άξιοι της μοίρας σας..... Διαμαντοπούλου εγγύηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα να μάθω τί περιμένετε από τον Ανδρουλάκη σαν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ολοι εσεις που τον ψηφίσατε;
    Δεν τον είδατε όσο ήταν αρχηγός;
    Ο άεργος …. Ο πουθενάς … και τίποτα ξανά αρχηγός; Κρίμα κρίμα κρίμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΔ Σας ευχαριστουμε πολυ για την ψηφο σας στον τιτανοτεραστιο Ανδρουλακη!! Να τον ψηφισετε και στον 2ο γυρο! Εκει στο ΣΥΡΙΖΑ βγαλτε τον Κασσελακη για να γυρισουμε τον χρονο πισω 3 μηνες οπου οι ιδιοι βρισκονταν στο τιμονι των 2 κομματων και δεν υπηρχε σοβαρη αντιπολιτευση!Τόσο
    γίδια είστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτος Ανδρουλάκης δευτερος Δουκας ρε φίλε! Καμία ελπίδα! Αυριο όλοι εσείς που ψηφίσατε να πατε να κάνετε εγγραφή στη ΝΔ αν δεν είστε ήδη γραμμένοι δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον Πασοκο και αν τον πλενεις, το σαπουνι σου χαλας. Οσο και να τριψεις, δεν φευγει ο πρασινος λεκες του κουμουνιστο-σοσσιαλισμου, του κρατισμου, της διαφθορας, της τεμπελιας, της κλεψιας, των ατελειωτων δανειων. Θα ψηφισουν εναν αρχηγο σαν και τα μουτρα τους, π.χ. τον γιδοβοσκο Ανδρουλακη που αν και 10 χρονια στην Ευρωβουλη δεν ξερει να παραγγειλει κοκα-κολα στα Αγγλικα. Η θα ψηφισουν τον ανυπαρκτο Δημαρχο με το μηδενικο εργο στον δημο, και τις ασυναρτησιες που λεει, επειδη τον βλεπουν ως σωτηρα που θα τους φερει στην εξουσια. Ε αφου τον ψηφισε Συριζα, Ανταρσυα, ΧΑ, Ελληνικη Λυση, Νικη, ΚΚΕ κτλ ωστε να κερδισει τον Μπακογιαννη, θα τον τον ξαναψηφισουν στις εκλογες.σκεφτονται οι αφελεις μ@λ@@ες αυτής της χώρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο εκλογικό κέντρο της Βεργίνας ψήφισαν πρωτοκλασάτα τοπικά στελέχη της ΝΔ, τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσοι πασοκοβρυκολακες και αν ψηφίσουν, αρχηγό πάνω από 1,49 μ. δεν πρόκειται να βγάλουν.- Κοντός ψαλμός αλληλούια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε πέστε να κοιμηθηται,σας γλενταει ο Κούλης και ψάχνετε να βρείτε την λύση για την τρύπα του όζοντος. Φύτεψαν τον κασελακη και διέλυσε τα λίγα που είχαν απομείνει και προμοταρει τον ανύπαρκτο πράσινο για να συνεχίσει να είναι ανύπαρκτος, μνημόνια μέχρι να αλλάξετε ομάδα αίματος και λίγα σας κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάποτε το ΠΑΣΟΚ έκανε πρωταθλητισμό και τώρα θα μαλώνει με τον ΣΥΡΙΖΑ για κάνα δυό τετραετίες ακόμη ,ποιος θα έχει 11 και ποιος 12%.
    Καλά ρε σεις ,από τον Ανδρουλάκη τι άλλο μπορεί να περιμένετε ,τόσο καιρό δεν σας έδωσε δείγματα γραφής ;
    Τον Δούκα πότε προλάβατε και τον γνωρίσατε και τον στείλατε στον δεύτερο γύρο ; Πέρυσι εμφανίστηκε στο προσκήνιο ...
    Τελικά τζάμπα οι εκλογές ,μόνο για β´ Εθνική είναι το ΠΑΣΟΚ πλέον. Μάλλον είλθε η ώρα να εμφανιστεί ο Τσουκαλάς ,να σας πει ένα μεγάλο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ρε !!!
    Θέλω να σας δω τώρα ,να μαλώνετε με τον κασσελάκη ,για το ποιος ηγείται της κεντροαριστεράς.
    Όταν η Ντόρα μιλούσε για πάρτυ που θα στείσουν ,ήξερε τι έλεγε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ