Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκτακτο: Αυτός είναι ο νέος αν. δήμαρχος Νάουσας

Ο Αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Δάγγας είναι ο νέος Αναπληρωτής Δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλεως μετά την έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Δάγγας ορίστηκε Αναπληρωτής Δήμαρχος, λόγω της επιβολής του διοικητικού μέτρου της αργίας στο Δήμαρχο του Δήμου Η.Π. Νάουσας, κ. Νικόλαο Κουτσογιάννη του Αντωνίου, μέχρι την έκδοση αμετάκλητης αθωωτικής απόφασης. Σε περίπτωση κωλύματος ή απουσίας του Αντιδημάρχου, ορίστηκε αναπληρωτής η επίσης Αντιδήμαρχος κα Βασιλική Δανιηλίδου.

Δήλωση του Αναπληρωτή Δημάρχου κ. Στέλιου Δάγγα

«Με μεγάλη τιμή και αίσθημα ευθύνης δέχθηκα την πρόταση του κυρίου Κουτσογιάννη και των Δημοτικών συμβούλων, να αναπληρώσω τον Δήμαρχο κατά το διάστημα της αργίας του. Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις, προσδοκώντας στη συνεργασία όλων των πολιτικών παρατάξεων, με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ