Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε πολύ καλή κατάταση τα οικονομικά του δήμου Βέροιας


Εγκρίθηκε ο ισολογισμός και τα αποτελέσματα χρήσης του Δήμου Βέροιας για το 2022

Ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα «Έγκριση ή μη ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης Δήμου Βέροιας, διαχειριστικής περιόδου 2022», πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 14/10 στο Δημαρχείο της πόλης.


Παίρνοντας τον λόγο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Βασιλειάδης, είπε πως ο δήμος Βέροιας βρίσκεται σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση. Το σύνολο του κυκλοφορούν ενεργητικού ανέρχεται στα 16.970.000 ευρώ και το σύνολο των υποχρεώσεων στα 3.900.000 ευρώ. Τα ταμειακά διαθέσιμα είναι ισχυρά και γίνεται συνεχής βελτίωση στους χρόνους εξόφλησης των υποχρεώσεων, ο δανεισμός σε σχέση με τα οικονομικά του δήμου είναι χαμηλός. 

Τον λόγο πήρε και ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών Στέλιος Ασλάνογλου, λέγοντας πως ο ισολογισμός χαρακτηρίζεται από σαφήνεια, ειλικρίνεια και σωστή αναφορά δεδομένων, ενώ χαρακτήρισε τους αριθμοδείκτες του δήμου Βέροιας εξαιρετικούς. 


Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Ορκωτός Λογιστής Νικόλαος Κατσίδης για περαιτέρω διευκρινίσεις, λέγοντας αρχικά πως έπειτα από τον έλεγχο, οι οικονομικές καταστάσεις του δήμου για την χρήση 2022, παρουσιάζουν εύλογα την χρηματοοικονομική του επίδοση, ενώ αναφέρθηκε σε κάποια λογιστικά δεδομένα και δέχθηκε ερωτήσεις από το Σώμα.

Ειδικός αγορητής για την παράταξη του Κώστα Παλουκίδη ορίστηκε ο σύμβουλος Χρήστος Μακρίδης, θέτοντας αρκετά διευκρινιστικά ερωτήματα στον κ. Κατσίδη.

Τον ισολογισμό καταψήφισαν οι παρατάξεις του Θεόφιλου Κορωνά, του Παναγιώτη Χατζησάββα και του Κώστα Παλουκίδη, που επιπλέον εξήγγειλε πως η παράταξη θα κάνει προσφυγή στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας.

4 σχόλια:

  1. Δημόσιες τουαλέτες θα κάνετε ;
    Χορτάσαμε από προϋπολογισμούς και ισολογισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν κανω λαθος..που δεν κανω ... ο ισολογισμος αργησε την εγκριση κατα ενα χρονο και κατι μηνες....Τωρα επρεπε να ειναι για το 2023 ....Σωστα;;;; Αρα Γιατι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα έχετε λεφτά αλλάξτε τους κατεστραμμένους κάδους θα έρθει και η κυρία Πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό κατάλαβες???? Ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση τα οικονομικά του δήμου Βέροιας????? Μάγοι είναι και τίποτα άλλο!!!! Άκουσες τις παρατηρήσεις της παράταξης του ΠΑΛΟΥΚΙΔΗ????? Μάλλον όχι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ