Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ε, όχι και παικταράς ο Μπακασέτας!

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Επειδή μας έχετε πρήξει μ' αυτόν τον Μπακασέτας, αυτή είναι η γνώμη μου και δεν αλλάζει. Ακόμα και αν η Εθνική πάει στο Μουντιάλ, ακόμα και αν περάσουμε στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, για εμένα αυτός ο παίκτης δεν είναι για μεγάλα πράγματα. Αν ήταν παικταράς όπως λέτε, τώρα θα έπαιζε σε Γερμανία και Αγγλία και όχι στον Παναθηναϊκό. 

Και σας ρωτάω ευθέως, εσείς που τον αποθεώνετε. Είναι γρήγορος; ΟΧΙ! Έχει ντρίπλα; ΟΧΙ! Έχει έκρηξη; ΟΧΙ! Μαρκάρει; ΟΧΙ! Έχει διείσδυση; ΟΧΙ! Τι στο καλό έχει; Ένα καλό αριστερό που όπου βρεθεί και όπου σταθεί σουτάρει (είναι αλήθεια με καλές πιθανότητες να πάει η μπάλα στα δίχτυα). Ηγετική φυσιογνωμία στα αποδυτήρια της Εθνικής. Και μια καλή πάσα διαγώνια στα εξτρέμ. Αυτά και τίποτα άλλο. Άντε γιατί μας ζαλίσατε μ' αυτόν τον παικτάκο της σειράς. Μας τον έχετε κάνει Χατζηπαναγή...

Η εθνική χθες έβγαλε κούραση μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε μέσα στην Αγγλία. Έπαιξε για να νικήσει και να πάει χωρίς βαθμολογικές απώλειες στον τελικό με τα Λιοντάρια. Ειδικά στα τελευταία 20 λεπτά, οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους. 

Σημαντικές οι αλλαγές του Γιοβάνοβιτς, που έδωσε ανάσες και κράτησε τους Ιρλανδούς μακριά από την περιοχή μας. Πολύ σημαντικό που γέμισαν οι φίλαθλοι το γήπεδο. Είχαμε χρόνια να δούμε sold out, με 30.000 Έλληνες στις εξέδρες. Δείχνει πως ο κόσμος αρχίζει και αγκαλιάζει αυτήν την προσπάθεια που γίνεται. Έχουμε καλή ομάδα, παίκτες με ταλέντο και είμαι σίγουρος πως θα πάμε σύντομα σε μεγάλη διοργάνωση.

11 σχόλια:

  1. Μας κουρασες
    εγω προσωπικα σε διαγραφω δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου και φυσικα δεν θα σε ξαναδιαβασω
    πρεπει ομως και εγω να πω την αποψη μου
    δεν εισαι ασχετος αλλα σιγουρα προκατελλειμενος και οπαδος συγκεκριμενης ομαδας, το οτι εχεις την δυνατοτητα να γραφεις δεν σημαινει και οτι γνωριζεις
    λεω λοιπον οντως παιχταρας δεν ειναι ειναι ομως ο ηγετης της ομαδος με προσωπικοτητα και και κυρος και εχει καλη τεχικη καταρτιση, προσωπικα θα τον παρομοιαζα με τον δικο μας τσαρτα
    και λιγο καλυτερο....
    οσο για το που παιζει , δεν το σχολιαζω???????
    αυτα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν σχετικώς θα έγραφε επώνυμα,επίσης είναι τόσο εμετικός που πριν 2 μέρες εγώ έγραψα για τον μπακασετα και τυχαία σχολιάζει σήμερα για αυτόν,θα συμφωνήσω μόνο ότι κακώς ασχολούμαστε γιατί νομίζει ότι έχει αξία κάθε του λέξη,βάζω στοίχημα ότι γράφει το διαβάζει 2,3 φορές και καμαρώνει ασχέτως που οι 9/10 τον κράζουν,αυτός εκεί στον κόσμο του.Στο τελευταία ς ούτε ο ίδιος θα τον αντέξει.

      Διαγραφή
  2. Θέμα Μπακασέτας: Κατάσκοπε, είσαι αμπαλέτας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω απολυτα με τον ανωνυμο 10.32 ,δεν ξερω για ποιο λογο ο κατασκοπος τα βαζει με τον Μπακατσετα ,ενα παλικαρι που και χθες σκοραρισε,δεν ειναι ο Μεσσι αλλα ειναι ενας πολυ καλος παικτης.Και εγω φιλε κατασκοπε σε διαγραφω γιατι απο κριτικες χορτασαμε.Μου θυμησε τον μεγαλο αρχηγο ΤΖΕΡΑΡΝΤ στα αποδυτηρια στην ΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα αγαπητέ μου Κατασκοπε όπως θες να λέγεσαι ειναι ότι έβαλε ένα γκολ το οποίο έδιωξε το άγχος από την Εθνική μας και εν συνεχεία ήρθε και το δεύτερο και κλειδωσαμε τους 3 πόντους και ο Πιου να το έβαζε ποιον ενδιαφέρει! Αλήθεια από την στιγμή που κάναμε 4/4 Ξεκόλλα κατασκοπε ασχολήσου με την ουσία και άσε τα κόμπλεξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποια γνώμη και να χεις για οποιονδήποτε παίχτη της Εθνικής, είναι ντροπή και ξεφτίλα να το λες σε τέτοιο χρονικό σημείο, μετά από το δυσάρεστο γεγονός του θανάτου ποδοσφαιριστή της Εθνικής. Βλέπεις ότι δεν χρησιμοποιώ ονόματα για να καταλάβεις ότι δεν τίθεται θέμα συμπάθειας. Ντρέπομαι σα Βεροιώτης που είναι Βεροιώτικο site αυτό με τον μοναδικό τίτλο-κράξιμο, και όλα αυτά μετά ΑΠΟ ΝΙΚΗ, 4/4 , ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΜΑΖΙ. Σε τόσο φορτισμένο κλίμα εσύ λες ότι δε σ΄αρέσει ο Μπακασέτας. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατάσκοπος : μπαουγκ παλαιάς κοπής ,είναι από αυτούς που ο Ιβάν τους έστειλε, αντιπροσωπεύει ότι μισεί ο φίλαθλος στον δικέφαλο,μην ασχολείστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή άμα ερχόταν στην Αεκ δε θα τον ήθελες; Κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ που γράφεις εριστικά για να μαζεύεις σχόλια και κλικς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατασκοπε;;πολλές φαπες στα σχόλια τρως,μήπως να αλλάξεις επάγγελμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απορώ γιατί τον δίνετε βήμα τον άσχετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ