Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δύο συλλήψεις για κλοπές στην Ημαθία: Πάνω από 5.500€ η αξία των κλοπιμαίων

Συνελήφθησαν χθες (21 Οκτωβρίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός άνδρας και ένας ανήλικος ημεδαπός, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα προαναφερόμενα άτομα δρώντας από κοινού το βράδυ της 20 προς 21 Οκτωβρίου 2024, αφαίρεσαν από αποθήκες σε προαύλιο χώρο οικίας σε περιοχή της Ημαθίας, ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλεία και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι το βράδυ της 9 προς 10 Οκτωβρίου 2024, από τις ίδιες αποθήκες, αφαίρεσαν παράθυρα αλουμινίου, εργαλειοθήκη και άλλα αντικείμενα.

Επιπλέον το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην ίδια περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσαν μία μπαταρία από αγροτικό μηχάνημα και από υπόστεγο πλησίον οικίας αφαίρεσαν διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τις 5.500 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ