Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ικανοποίηση Τσαβδαρίδη για την ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στην Αλεξάνδρεια

Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι διαδικασίες για την ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στην Αλεξάνδρεια. Κατά την επίσκεψή της, η Αναπαληρωτής Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, γνωστοποίησε το γεγονός, το οποίο αναμένεται να πάρει «σάρκα και οστά» μέχρι το τέλος του έτους.

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Βουλευτής Ημαθίας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης δήλωσε:

«Ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη η ίδρυση Τομέα ΕΚΑΒ στην Αλεξάνδρεια, που ανακοίνωσε από τον Νομό μας η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα. Ειρήνη Αγαπηδάκη, δικαιώνοντας τις προσπάθειες όλων ημών που αναδείξαμε το ζήτημα και ζητήσαμε την ταχεία επίλυσή του, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση των προσφερόμενων υγειονομικών υπηρεσιών στον τόπο μας.

Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύει ότι θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την αναβάθμιση αλλά και διεύρυνση των υπηρεσιών υγείας. Ακούγοντας τα προβλήματα των πολιτών και ανταποκρινόμενη γρήγορα και αποτελεσματικά στις ανάγκες τους, όπως εξάλλου ο αρμόδιος Υπουργό κ. Άδωνις Γεωργιάδη με είχε διαβεβαιώσει στις συναντήσεις που επεδίωξα και είχα μαζί του, τόσο επί του συγκεκριμένου ζητήματος όσο και για τα άλλα σημαντικά ζητήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ημαθίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ