Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το αδιαχώρητο την πρώτη μέρα του Canteen Festival στον Προμηθέα


Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το γευστικό φεστιβάλ
Άνευ προηγουμένου ήταν η προσέλευση του κόσμου την πρώτη μέρα του Canteen Festival - Φεστιβάλ Καντίνας, που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Βέροια, υπό την αιγίδα του δήμου Βέροιας.


Το φεστιβάλ άνοιξε το απόγευμα της Παρασκευής 11/10 τις πόρτες του και τα Εβραϊκά Μνήματα στον Προμηθέα πλημμύρισαν με κόσμο. Οι 1000 καρέκλες που είχαν στηθεί στον χώρο στάθηκαν πολύ λίγες, με τους διοργανωτές να συμπληρώνουν συνεχώς τραπεζοκαθίσματα όπου ήταν δυνατόν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.


Καντίνες με κάθε είδους φαγητό, σουβλάκια και ψητά της ώρας, burger, pizza, bao ban, burito, hot dog, ρώσικα, μεξικάνικα, c
hurros, λουκουμάδες, χαλβάς φαρσάλων, παγωτά... στήθηκαν περιμετρικά του χώρου περιμένοντας τον κόσμο να απολαύσει τις γεύσεις τους. 


Η βραδιά φυσικά είχε και μουσική με χορό, με την ορχήστρα του Βαγγέλη Γκουτζιλίκα, και τους, Άρη Γκουτζιλίκα, Αντώνη Καλατή, Αντώνη Στογιανόπουλο και Βαγγέλη Τολίκα, που ξεσήκωσαν τον κόσμο με παραδοσιακό γλέντι.


Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα σήμερα είναι ποντιακό, με τον Μ
ορφωτικό Αθλητικό Σύλλογο «Η Καλλιθέα» που θα παρουσιάσει ποντιακούς χορούς και μουσικούς και τραγουδιστές ποντιακής μουσικής στην ορχήστρα, για χορό και... χώνεψη!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:





























































3 σχόλια:

  1. Όλοι της υγιεινής διατροφής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσες μέρες θα κρατησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόβλεψαν και για πρώτες βοήθειες βλέπω,μη φας και σκάσεις από το φαγητό!Μπραβο.Εδω και στη γιορτή Μπύρας του Μονάχου τέτοια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ