Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με απόλυτη επιτυχία η Γιορτή για την Τρίτη Ηλικία στον κατάμεστο Xώρο Tεχνών

Με απόλυτη επιτυχία και έχοντας δωρεάν είσοδο, στέφθηκε η Γιορτή για την παγκόσμια ημέρα Τρίτης Ηλικίας, στον κατάμεστο XώροTεχνών του δήμου Βέροιας.

Οι εκατοντάδες συμπολίτες μας, μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Βέροιας, καθώς και μέλη του ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας, απόλαυσαν την συγκινητική και όμορφη μουσικοθεατρική παράσταση, Η ζωή... τρία γράμματα, την οποία επιμελήθηκε η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Κατερίνα Πασιοπουλου, ενώ την μουσική επιμέλεια είχε η εξαιρετική μουσικός Κατερίνα Σωτηρίου.
Συμμετείχαν τα χορωδιακά σύνολα Μελίκης και Πλατέος, η παιδική καλλιτεχνική ομάδα νέων Μελίκης Νεοκάστρου, το μουσικό σχήμα Balkan Melody και πολλοί Ημαθιώτες μουσικοί και ερμηνευτές.



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του Δήμου Βέροιας και των δομών των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας και του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης Έρασμος. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η εργοθεραπεύτρια των ΚΑΠΗ Βέροιας Άννα Τσίτση.





Χαιρετισμό εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας απηύθυνε ο πατήρ Αθηναγόρας Μπίρδας, πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης.
Παρευρέθηκαν, εκπρόσωπος του βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Τάσου Μπαρτζώκα, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και εκπρόσωπος του δημάρχου Βέροιας, κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζιδη, Αλέξανδρος Τσαχουριδης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών υποθέσεων του δήμου Βέροιας, Θανάσης Δέλλας, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Αλεξάνδρειας, Ελένη Λαφαζάνη, ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας κ. Μπουκουβάλας, η πρόεδρος του Εράσμου, κ. Γεωργία Φωστηροπουλου, η διευθύντρια των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας, Αναστασία  Δούκα και πολλοί ακόμα εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

 
Συμμετείχαν 45 χορωδοί, συγκεκριμένα συμμετείχαν τα χορωδιακά σύνολα Μελίκης και Πλατέος, η παιδική και καλλιτεχνική ομάδα νέων Μελίκης-Νεοκάστρου και τέλος διακεκριμένοι Ημαθιωτες μουσικοί. Την παράσταση παρακολούθησαν και τα αγαπητά μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Αλεξάνδρειας.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ