Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκτακτο: Και ο Κασσελάκης στην παρέλαση της Βέροιας!


Όχι μόνο μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, αλλά και παρέλαση... υψηλών προσώπων και πολιτικών θα έχουμε αύριο Τετάρτη 16/10 στη Βέροια, στο πλαίσιο του εορτασμού της 112ης επετείου από την απελευθέρωση της Βέροιας.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση του veriotis.gr, αύριο Τετάρτη, στη Βέροια θα βρίσκεται και ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης. Πρόκειται για έναν από τους πρώτους σταθμούς της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη, έπειτα από το «μπλόκο» στην υποψηφιότητά του που έβαλε η Κεντρική Επιτροπή. Τον πρώην πρόεδρο θα συνοδεύει η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη.

Ο «έκπτωτος» πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως φαίνεται ξεκίνησε, όπως είχε ανακοινώσει, να συσπειρώνει τον δικό του κόσμο, πραγματοποιώντας περιοδείες και στην Περιφέρεια, ζητώντας από όσους τον στηρίζουν να εγγραφούν στις οργανώσεις μελών προκειμένου να εκλεγούν σύνεδροι. Ο κ. Κασσελάκης στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στις αρχές Νοεμβρίου σκοπεύει να ζητήσει ανάκληση της απόφασης έκπτωσης και του «μπλόκου» στην υποψηφιότητα.

Θυμίζουμε ότι στις εκδηλώσεις των Ελευθερίων της Βέροιας θα παρίσταται η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που θα αναξηρυχθεί και επίτιμη δημότισσα με το «χρυσό κλειδί» της πόλης, καθώς και ο Υφυπουργός Εσωτερικών Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ενώ έχουν προσκληθεί και εκπρόσωποι από τους αδελφοποιημένους δήμους της Σερβίας και της Κύπρου.

15 σχόλια:

  1. Ταιριαζε με το κομμα που προδωσε την Μακεδονια ενας αρχηγος που εχει σημαια τα δικαιωματα των λοατκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την Μακεδονία μακεδονομαχε του @@ την πρόδωσε ο καραμαν Αλής ο φρυδιας

      Διαγραφή
    2. Τι λες ανιστόριτε; Το αντίθετο.

      Διαγραφή
  2. κάποιος από το τοπικό κόμμα το σφύριξε στον τελειωμένο Πρόεδρο και έτρεξε για προβολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο σύζυγος του θα είναι μαζί του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε, ευκαιρία για κάποιους μεσήλικες κομπλεξικούς για selfie.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν και τον δήμαρχο Νάουσας να έρχεται Βέροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακόμα έχετε μείνει στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε την Μακεδονία ενώ για χρόνια πριν την διακυβέρνηση 2015-2019 όλος ο κόσμος αποκαλούσε η Βόρεια Μακεδονία ως Μακεδονία. Αλήθεια, δεν είναι αστείο να θέλουμε να τη λέμε εμείς FYROM αρκεί να μην ακούτε σκέτη την Μακεδονία ή Βόρεια Μακεδονία;

    Μακάρι όλοι εσείς οι καλύτεροι Έλληνες που κατηγορείτε αυτή την αλλαγή να είστε από εκείνους που δε θα φουλάρουν το αμάξι τους στη Γευγελή ούτε θα πάνε στα καζίνο τα φλαμίνγκο.. μου θυμίζετε τα φιλοκυβερνητικά και φιλοεκκλησιαστικά ΜΜΕ όπως το ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 το οποίο ποτέ δεν αποκαλεί τη χώρα με το όνομα της για να μην κατηγορηθεί από τους ακροατές τους.. όπως επίσης οι διαφημίσεις τουριστικών γραφείων τα οποία πραγματοποιούν εκδρομές σε Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Ρουμανία κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι εκπροσωπείς ?

      Διαγραφή
    2. Ο τσιπρας θα μεινει στην ιστορια σαν ο δοσιλογος που παραχωρησε εκ μερους της Ελλαδας τον ορο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους βουλγαροαλβανοσλαβογυφτους.
      Οσοι φελοι σαν και εσενα ,εχουν σαν επιχειρημα οτι το Λιχτεσταιν αναγνωρισε ως μακεδονες τους γυφτους πρεπει να το κανει και η Ελλαδα ειναι συνεργατης των εθνοπροδοτων.
      Επισης το παιδικο επιχειρημα οτι βαζουμε βενζινη στα σκοπια πρεπει να αναγνωρισουμε ως ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ τους γυφτους εισαι φελος ποιοτητας.

      Διαγραφή
  7. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝ ΟΥΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΑΠ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ...



      Διαγραφή
    2. Άντε πάλι...θα φορέσετε τα κυριακάτικα σας

      Διαγραφή
  8. Ντροπή να μιλάτε ακόμη για τα 3 άχρηστα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα, δοσίλογοι,μιζαδοροι,βολεψακιδες,παιδιά του κομματικού σωλήνα οι περισσότεροι,βρίζουν ο ένας τον άλλο,κ μετά....στο ίδιο κόμμα,πιο ΠΑΣΟΚ πια ΝΔ κ τι ΣΥΡΙΖΑ, ξεφτίλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης σφράγισαν την προδοσία της ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΜΑΣ και ας προϋπήρχαν άλλοι προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ