Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εισηγήτρια η Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά σε ημερίδα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024, στο Αμφιθέατρο «Λάμπρος Μαργαρίτης» του Υπουργείου Δικαιοσύνης η Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά συμμετείχε στην ημερίδα με τίτλο «Τεχνητή Νοημοσύνη, Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Νέες Τεχνολογίες στη λειτουργία της Δικαιοσύνης» που πραγματοποίησε ο Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Δικαιοσύνης ΟΠΕΔ. 


Η εισήγηση της αφορούσε την ανάλυση της διεθνούς εικόνας με συγκεκριμένα παραδείγματα (Λιθουανία, Σιγκαπούρη, Ηνωμένο Βασίλειο) ως προς τον εκσυγχρονισμό των δικαστικών τους συστημάτων. Επιπλέον, είχα την ευκαιρία να αναπτύξω τα πλεονεκτήματα μιας «ψηφιακής δικαιοσύνης» στο επενδυτικό οικοσύστημα, που συνοψίζονται στη διαφανεια, την αξιοπιστία και τη μείωση κόστους και χρόνου για τους επενδυτές. 

«Ευχαριστώ θερμά τον ΟΠΕΔ και εκφράζω τα συγχαρητήριά μου σε όλες και όλους για την άψογη αυτή διοργάνωση», καταλήγει η Μαρία-Ωραιοζήλη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ