Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαθητής έβρισε χυδαία στην παρέλαση της 'Έδεσσας

Απρόοπτο σημειώθηκε στην παρέλαση για την επέτειο απελευθέρωσης της Έδεσσας, με μαθητή να βρίζει τη Βουλή την ώρα που περνούσε μπροστά στους επισήμους. Παρά τις ύβρεις που ακούστηκαν δεν υπήρξε κάποια αντίδραση εκείνη τη στιγμή, πιθανότατα επειδή δεν έγιναν αντιληπτές.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του pellanews.gr που κατέγραψε τις ύβρεις του μαθητή για τη Βουλή, άλλοι μαθητές με τους οποίους μίλησε υποστήριξαν ότι ήταν ως αντίδραση για το νέο πλαίσιο που αφορά την απαγόρευση χρήσης κινητών τηλεφώνων στα σχολεία.

Μετά τη δημοσιοποίηση των ύβρεων, κατά πληροφορίες θα επιληφθεί ο σύλλογος διδασκόντων για να εξετάσει το περιστατικό και να κρίνει αν χρειάζεται να επιβληθεί κάποια ποινή.

5 σχόλια:

  1. Δουλειά δεν έχει ο... γερο-Παπαδάκης βρήκε θέμα να ασχοληθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι Έλληνες βρίζουν τη βουλή, το παιδάκι σας πείραξε; Υποκριτές και Φαρισαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παιδάκια αυτα να τα δειτε σε λίγα χρόνια... τα καημενα μη τα πειραζετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πάει πολύ μπροστά αυτό το παιδί σίγουρα πραματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το παραμύθι με το βασιλιά που ήταν γυμνός μου θύμισε.Ειπε την αλήθεια που δεν μπορούν να πουν οι μεγαλύτεροι και κρύβονται κάτω από τα κουστούμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ