Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πολύ εύστοχο μήνυμα της Αστυνομίας

Έχεις πετάξει βελάκια σε στόχο, ενώ έχεις πιει; Δυσκολεύεσαι να βρεις το κέντρο, η συγκέντρωσή σου μειώνεται, οι αντιδράσεις σου καθυστερούν. Τώρα φαντάσου να οδηγείς υπό την επήρεια αλκοόλ. Το αυτοκίνητο δεν είναι παιχνίδι και οι δρόμοι δεν είναι χώρος για λάθη. Το αλκοόλ επηρεάζει την κρίση, τον χρόνο αντίδρασης και την ικανότητά σου να αντιληφθείς τον κίνδυνο.

Η οδήγηση σε κατάσταση μέθης δεν βάζει σε κίνδυνο μόνο εσένα, αλλά και τους συνεπιβάτες σου, τους πεζούς και άλλους οδηγούς. Τα ατυχήματα από οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ συχνά οδηγούν σε σοβαρούς τραυματισμούς ή και απώλεια ζωής. Ένα λάθος μπορεί να έχει μοιραίες συνέπειες.

Πριν πεις «δεν θα συμβεί σε μένα», σκέψου: Κάθε φορά που οδηγείς μεθυσμένος, παίζεις με την τύχη σου. Υπάρχουν άλλες λύσεις – ταξί, φίλοι, συγκοινωνία. Μην αφήνεις το αλκοόλ να πάρει το τιμόνι στα χέρια σου. Σώσε τη ζωή σου και τη ζωή των άλλων. Οδήγησε με ασφάλεια, χωρίς αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ