Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λαμπερά γενέθλια για την Τραϊάνα Ανανία

Τα γενέθλιά της γιόρτασε σε γνωστό εστιατόριο στη Γλυφάδα η Τραϊάνα Ανανία. Η Ημαθιώτισσα ηθοποιός βρέθηκε εκεί με αγαπημένες φίλες και έσβησε ένα κεράκι με ερωτηματικό στην όμορφη τούρτα που ήταν στολισμένη με τη φωτογραφία της.


Για την ιδιαίτερη βραδιά φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με cut outs και ιδιαίτερα μανίκια και Crocs με απλικέ λευκά λουλούδια τα οποια συνδύασε με κοντά καλτσάκια.


«Κλεινω τα 35»

Λίγο αργότερα μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, η Τραϊάνα Ανανία αναφέρθηκε στην ηλικία της και δήλωσε ερωτευμένη. «Και να μην θέλω να πω την ηλικία μου, υπάρχει στο διαδίκτυο. Δεν είμαστε πια στις παλιές εποχές που ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Πλέον πρέπει να είσαι ειλικρινής. Κλείνω τα 35».

Στην εφηβεία μου πέρασα κρίση ηλικίας. Ήταν η χειρότερη ηλικία. Από εκεί και πέρα όλα καλά πάνε. Μετά τα γενέθλιά μου θα πάω να κοιμηθώ γιατί είμαι κουρασμένη», είπε η ηθοποιός που παραδέχτηκε μεταξύ άλλων πως είναι ερωτευμένη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ