Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην ανδρική ομάδα του Φιλίππου ο 18χρονος Κακαλές

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει με υπερηφάνεια την ένταξη του Θανάση Κακαλέ στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25!

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση:

«Ο Θάνος γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 2006, έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στις θέσεις των Guard. Είναι “γέννημα-θρέμμα” του συλλόγου μας, καθώς αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής του Φιλίππου Βέροιας για περισσότερα από 12 χρόνια!

Ο Θάνος αποτελεί βασικό “γρανάζι” των τμημάτων υποδομής του Φιλίππου, αγωνιζόμενος παράλληλα στην ομάδα Νέων που συμμετέχει στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ, και συνέβαλε τα μέγιστα σε σπουδαία επιτεύγματα, έχοντας φτάσει τρεις φορές σε Final-4 ΕΚΑΣΚΕΜ κατακτώντας δύο φορές τη 2η θέση και μία φορά την 3η.

Είναι πραγματικά μεγάλη μας χαρά η προώθηση του Θάνου στο ανδρικό τμήμα, εκεί όπου θα πάρει “το βάπτισμα του πυρός” υπό την καθοδήγηση του Ευθύμη Κοθρά στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της National League 1.

Στόχος μας ήταν και παραμένει η προσήλωση στην παραγωγική διαδικασία, η διασύνδεση των ακαδημιών με το ανδρικό τμήμα και η συμμετοχή όλο και περισσότερων αθλητών από το αθλητικό μας κολλέγιο στην ανδρική ομάδα που πρωταγωνιστεί σταθερά τα τελευταία χρόνια στις υψηλές βαθμίδες των εθνικών κατηγοριών.

Θάνο σου ευχόμαστε υγεία και η φετινή σεζόν να αποτελέσει την αφετηρία μιας λαμπρής καριέρας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ