Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιορτή τρίτης ηλικίας στο Δημοτικό Νεοχωρίου-Σχοινά

Με αφορμή την Παγκόσμια ημαέρα Τρίτης Ηλικίας, την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, το Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου-Σχοινά άνοιξε τις πόρτες του, αλλά και την αγκαλιά του για τις αγαπημένες γιαγιάδες και τους λατρευτούς παππούδες των μαθητών/τριών, τα τόσα σημαντικά αυτά πρόσωπα στη ζωή των παιδιών και όχι μόνο!

Μικροί και μεγάλοι, με ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους, παρακολούθησαν τη γιορτή που οργανώθηκε από τις δασκάλες και πλαισιώθηκε από ποιήματα, προβολή βίντεο και τραγούδια με την υποστήριξη της μουσικού Χαρίκλεια Κοτσακιαχίδου. Γιαγιάδες και παππούδες μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους από τα παλιά σχολικά χρόνια, τις πολύτιμες συμβουλές τους, τις προσωπικές εμπειρίες τους και διάφορες ιστορίες από τη δική τους σχολική ζωή.

Στο τέλος τα παιδιά δώρισαν ευχετήριες κάρτες τις οποίες κατασκεύασαν.

«Ευχαριστούμε θερμά και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, που και αυτή τη φορά στάθηκε αρωγός και σε αυτή τη δράση, προσφέροντας ένα πλούσιο μπουφέ εδεσμάτων και καφέ», καταλήγει η ενημέρωση της διεύθυνσης του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου-Σχοινά.









1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στους εμπνευστές και στους εμπλεκόμενους της εκδήλωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ